-
ta jesien to jeszcze moze sie przelozyc, juz mial byc otwarty i co kicha
Teraz najlepsze maja w bialymstoku otwierac tor w grudniu, a przejezdzalem nieopodal z miesiac temu i nikt tam nic nie robil
A co do Jastrzebia to ostatnio naprawde te male niedociagniecia bardzo poprawili i zaczeli sie bardziej nami interesowac
-
Na Jastrzębiu w sumie chyba jakichś niedociągnięć wielkich nie było (może ta przerwa to niepotrzebna w środku) jakoś było zagęszczenie terminów treningów to i ludzi mniej niż 40 i się zainteresowali. A może jakieś narzekania dotarły do decydentów? nie wiem. Mi tam się zawsze podobało :)
A teraz same motocyklowe imprezy w kalendarzu kurcze tylko.
-
Andrzej byś się w końcu wybrał to zobaczysz, że małe różnice z takimi pierdułami, ale widoczne.
Motocykliści muszą mieć dobrą nawierzchnię, na Jastrzębiu jest świetna, wiec dlatego mieliby komplet nawet jakby co tydzień robili wolne jazdy
-
No w końcu wygląda na to że nic nie przeszkodzi i na najbliższy się wybieram. Pojawił się kalendarz - 14go , coś dziwne bo to nie sobota jak zwykle było ? jeszcze zapytam czy nie pomyłka. Choć liczyłem na 6go prawdę mówiąc.
-
Ja się w sierpniu wstępnie wybierałem na tptd. Choć jakbyś się zjawił mogę zmienić plany.
Tak przy okazji.
Zakupiłem dawcę ;)
Niedługo mój samochód będzie brzmiał tak.
ŁEEEE ŁEEEEEEE ŁEEEEEEEEEEE
-
13- 14 mam wolny tak więc może da radę, bo resztę miesiąca mam tak że w piątek robię do 22 teoretycznie, potem sobota wolna, tak więc ten Jastrząb wypada najlepiej
Tylko to jeszcze prawie 4 tygodnie będę musiał jednak semi ściągnąć z auta, bo się ściera nieco i pękać jedna zaczęła
-
A tak mi znajomy przypomniał : we wrześniu (czyli przed Łodzią?) ma być otwary Silesia Ring - 3,7 kilometra!
http://motormania.com.pl/newsy/kraj/...z-we-wrzesniu/
-
Wow, wygląda ciekawie... dzieje się. Ciekawe, czy nie ma żadnych opóźnień.
A tu wywiad z właścicielem Toru Łódź http://moto.wp.pl/kat,55194,title,To...wiadomosc.html
-
Z SJS dostałem informację, że póki co nie planują żadnych szkoleń na Torze Łódź. Pierwotnie mieli zorganizować II stopień 20 sierpnia, ale chyba ze względu na brak prądu będzie tylko I stopień 6 sierpnia, na który szybko zebrali komplet uczestników. Na razie nie mam informacji, czy całkiem wycofali się ze współpracy z łódzkim torem.
-
Jak będzie w październiku coś to się piszę jak najbardziej!