-
Jesli masz jedno dinowe w aucie teraz, to wyciągasz radio, wyciągasz tacki (karty i kubek)chyba na dwie śrubki sa, przecinasz czarny plastik który jest na środku. Podpinasz kostkę, antenę i montujesz.
Jesli masz dwu dinowe to po prostu zamieniasz miejscami.
Warto na alledrogo wyposażyć sie w ramkę 2din (ładniej wyglada)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
1 załącznik(i)
Witam,
Mam pytanie. Został podany pomysł z kablem Mini ISO - AUX, taki jak poniżej.
Załącznik 212789
Mam radio 1 DIN fabryczne. Czy to radio posiada wejście Mini ISO ?
I zmieniarka... W którym miejscu powinna być w bagażniku ?
-
3 załącznik(i)
mam radio dwu dinowe:
Załącznik 213196
a to które wymieniłem wcześniej wygląda tak:
Załącznik 213209
potrzebna będzie jakaś przejściówka ? Czy ta trójkolorowa kostka będzie pasować ?
-
Musisz zakupić przejściówkę. I sub tez moze nie zadziałać...teraz jadę i trudno mi sprawdzić jakie sa dostępne przejściówki. Ciebie bedzie interesować duża kostka i żółta (sub). Tylko nie pamietam czy na suba nie trzeba było wyprowadzić dodatkowego 12v po stacyjce.
Wrócę to zobaczę co jest na rynku.
-
ok dzięki za zainteresowanie.
-
[MENTION=62629]Dawid1[/MENTION] ogólnie to cieżko dostać samą przejściówkę (aż szok) ale znalazłem dla Ciebie idealne rozwiązanie
http://www.incaraudio.pl/pl/interfej...-ctsar001.html
Przejściówka choć swoje kosztuje to pozwala także sterować radiem z kierownicy.
Tylko najlepiej najpierw do nich zadzwoń i spytaj czy mają pod twój konkretny model Pioneera adapter.
Wydaje mi się że za możliwość sterowania radiem z kierownicy to nie jest wygórowana kwota.
-
Ok. Dzięki jak zamontuję radio dam znać czy wszystko działa.
Swoją drogą dziwi mnie że z fabrycznym radiem jest taki problem, niby system bose nagłośnienie całkiem dobre a tu radio tak mało funkcjonalne.
-
[MENTION=62629]Dawid1[/MENTION] ?? Nie rozumie. Chyba nie chcesz porównać radia sprzed 10lat z 2 letnim. Fakt mogli by w wersji 2din wydawać aktualizacje.
-
Przepraszam, że jeszcze raz odkopię temat ale mam jeszcze jedno pytanie:
Czy fabryczna zmieniarka montowana w GT to Blaupunkt CDC A08? Jeśli tak to czy odtwarza ona format mp3.
Nigdzie nie mogę tego znaleźć
-
[MENTION=62629]Dawid1[/MENTION] seryjne zmieniarki z reguły nie odtwarzają mp3. Ciezko było by sie połapać w 800 utworach.