ale przynajmniej ktoś zwróci uwagę. na srebrne nikt nie patrzy :P
Printable View
Jako że ktoś wspomniał o Azevach. To Ja wspomnę przy okazji że mam takie do sprzedania. Jeśli ktoś zainteresowany to zapraszam.
Dzis zrobiłem objazd po sklepach i tak w Norauto felgi lessmo 16 tylko na zamówienie i
cena większa niż w katalogu , felgi Momo nie ma gdzie zobaczyć na żywo sklep na ul. pszczyńskiej 22 gdzie mnie skierowali był zamkniety . Coś mi te fele nie pisane ,na otarcie łez pojechałem na działkę i wymieniłem w swojej 155 drzwi
dokładnie
mnie bardzo sie podobają białe felgi ale w punktacji 1-10 zendery zajmuja pierwsze 10 pozycji :) później białe :)
Andrew nie rób biedronki, jakieś srebrne speedline`s dedykowane. Czarne fele raczej do czarnulek (jak u Bobryta) - wygląda nieźle. No wyobaź sobie czerwone fele w czarnej alfie.
Miałem juz kupować te czarne z czerwonym ringiem ale nie mieli 4X98 na sklepie proponowali zamówienie i to mnie zniecheciło i podali cenę wyższą niż mieli na sklepie takie same tylko z innym rozstawem śrub , to zaważyło że zrezygnowałem . Teraz biorę się za lakier auto idzie jutro do lakiernika i będę do weekendu bez swojej V6 nie wiem jak ja to przeżyję
a 4x100 nie było ?
Były i też myslałem żeby je kupic tylko mam problem z otworami na śruby w przedniej pieście , są powiekszone na wiekszy gwint po wspaniałym mechaniku ( filip z Lewinowskiej ) który pozrywał gwinty . Może byc problem z przykręceniem jednego koło ze względu na dwie wieksze śruby