hmm no okej, acz upierdli to na maxa do wytargania nie powiem, a wracajac może warto ten temat i tak u nas podwiesic i jak cos traktowac jako relacje z przygotowan naszych autek do wyjazdu?
Printable View
hmm no okej, acz upierdli to na maxa do wytargania nie powiem, a wracajac może warto ten temat i tak u nas podwiesic i jak cos traktowac jako relacje z przygotowan naszych autek do wyjazdu?
Oni to mnie podwieszą za ten bałagan który zrobilismy w dziale , jutro posprzątam . Zostały przeniesione tematy o kupnie części do 75 do działu bazar a tam mu ktos proponuje do silnika 16V żenada Ja jestem za tym żeby nawet oferty sprzedazy i kupna zwiazane z translaxe zostawic w tym dziale bo jednak ten dział jest wyjatkowy
myślę że przede wszystkim w tym dziale, mimo wszystko to dla nas będzie święto razy dwa i to nasze głównie 75 są ostatnimi prawdziwymi Alfami więc nie widzę innej możliwości :) Z bazarem też byłoby fajnie bo będzie przejrzysto pomiędzy tymi wszystkimi oponami, felgami do całej masy innych modeli i przede wszystkim na miejscu.
eh pewnei ze tak zrobmy poddzial bazar moze w transaxle i tyle. jak mam szukac tak gratow w bazarze to mi sie odechciewa,, zreszta tam nic nie ma, a jak juz cos to sie powie np takie samo masz w 164 i sobie ktos poszuka. A balagan fajny. Dawno nam sie tak zywiolowo nei dyskutowalo:) i dobrze, od czasu do czasu trzeba zrobic rozzruszanie atmosfery:D
kurcze kolejny fajny pomysł, produktywna ta sobota :)
może transaxl shut box??
no cos takiego, tylko ze to musi byc raczej podwieszony temat, a nei modul w forum:) taka loza szydercow:D
nie no trzeba taki temat do pogadania w klimacie stworzyc moim zdaniem dzisiaj b fanie wyszlo:)
U nas było 5, ale jednej się pojechało na mokrym po biało-czerwonych słupkach łączonych łańcuchami. Szczęście, że pieszych po drugiej stronie nie było. W każdym razie Milano 2.5 dokonała żywota. Ale prócz mojej została jeszcze 1.8t QV ASN, TS ASN i 3.0 America. Wrzucę pomysł do nas, myślę, że przynajmniej częściowo się podłączymy, gdyż ideą przednia i czas się zmobilizować do zrobienia tych maszyn przynajmniej tak by nie bały się 1000 km jazdy.
Szlibyśmy na ostro, na średnio pikantnie, czy tez raczej autostradami mijając przełęcze? Jakie macie zdanie? ;)
ja bym polecial jak najbardziej malowniczymi trasami, rozuemiem za ta asn procz 1.8 tb to 2.0 ts majka? a co do 1000km, no bez przesady tyle to wyrobia;) ale można zrobić, żeby to faktycznie nie były pazdzierzaki:D a co dalej z 2.5 v6? graty jakies na wydaniu od niej?