Przyciskiem ,,menu" wchodzisz w ustawienia godziny, daty, jednostek, przycisk do ustawiania danych. Przyciskiem ,,set" chodzisz po komputerze, po danych użytkowych spalanie itp.
Printable View
Przyciskiem ,,menu" wchodzisz w ustawienia godziny, daty, jednostek, przycisk do ustawiania danych. Przyciskiem ,,set" chodzisz po komputerze, po danych użytkowych spalanie itp.
Ok, dzięki za odpowiedź. Bo właśnie myślę nad zmianą licznika na ten z dużym wyświetlaczem. A tak w przybliżeniu ile może kosztować korekta licznika i osiowanie proxy?
Ja płaciłem 40 zł
Można to samemu zrobić. JAk ja to zrobiłem...
Dzięki za odpowiedź :) Licznik z dużym wyświetlaczem fajny bajer ale jeszcze muszę sprawdzić czy da się z niego usunąć kontrolke od ASR bo niestety u mnie Bella ASR nie posiada ;)
W przyszłym tygodniu będę wylutowywał diodę ASR z mojego licznika. Zobaczymy czy coś przy okazji się nie pokrzaczy
P.
Odkopałem trochę stary temat, ale mam pytanko. Chce również w swojej Alfie FL zamontować tuby i zastanawiam się czy jak odepnę swój
licznik i po zmianie obudowy podłączę ponownie to nie wyskoczy żaden błąd, miganie licznika itp.
Nie wyskoczy. Bo ekektronika ta sama tylko obudowę zmieniasz