Najlepiej po prostu aby obie strony nie popadały w skrajności i nie chciały przekonywać wszystkich do swoich świętych racji, wtedy byłoby miejsce na fajne rozmowy.
Printable View
Najlepiej po prostu aby obie strony nie popadały w skrajności i nie chciały przekonywać wszystkich do swoich świętych racji, wtedy byłoby miejsce na fajne rozmowy.
Ci co się kierują oczekiwaniami klientów, sprzedają najwięcej samochodów, mój drogi kolego. Bo sensem istnienia fabryki samochodów jest klient, który ten samochód kupi. Najwyraźniej niełatwo to pojąć.
Jak mam wydać 150 czy 200 tysięcy to chcę Gulii z takim środkiem, jaki mi się podoba. Inaczej nie kupię i tyle. A firma nie zarobi.
Czytam sobie ten temat, no ale już nie mogę. Daj konkretny model samochodu który będzie w 100% spersonalizowany pod Ciebie, gdzie będziesz z niego w 100% zadowolony wiedząc, że nie poszedłem w żadne pośrodki. Oczywiście w tej cenie. Bo z Twoich wypowiedzi nic KONKRETNEGO nie wynika
Fajnie :) zaglądam tu (średnio) co 50 stron a Wy ndal to samo ... czuję jakbym nic nie tracił czytając to forum co 2 tygodnie :)