Redzi, bo może krzywo jechałeś albo uchwycili Cię ze złego profilu.... a może auto miałeś źle wypolerowane i mazy było widać :P :D
Printable View
Redzi, bo może krzywo jechałeś albo uchwycili Cię ze złego profilu.... a może auto miałeś źle wypolerowane i mazy było widać :P :D
Oj Radek... Nie przesadzaj! Troche skromnosci synku ;) I uważaj bo Cie spisze hahahah
Mnie w ogole nie ma wiec reportaz jest do dupy!
Jak chcesz to przyjedz do W-wy to wystapisz w RudixTV! Bedziesz mogl sie nagadac do woli i nagramy jak jezdzisz po Placu... Bankowym!!! :) Co Ty na to?
Autko było na pewno bez maz :P :D:D:D a skrócili bo może własnie się za bardzo błyszczało w obiektywie ;)
Rudix Ty lepiej namierz tego dziadka bo może był z Warszawy :P a mam ochotę na zemste :P, jak odwiedzę Twoje miasto dam Ci znac i możemy podpisac kontrakt na występ w Twojej TV oczywiście opuszcze Ci na mojej standardowej gaży :P :D
Jest szansa by pobić rekord ilości Gtv w jednym miejscu :D Na zlot w Częstochowie zapisało się już 6 załóg w Gtv :D Wszystko w Waszych rękach :D
Jeśli Radek (redzi) nie wyjedzie to pewnie się pojawimy :)
Marcin i Ty przeciwko mnie ;) :D, tak namawiac moją przyszłą Żonę do wyjazdu beze mnie ;), wspominałem Ci że odgrażała się że założy konta na obu forach i dopieła swego :P, do tego powiedziała że wygryzie mnie z Moderatora na AlfaClubie :D, uważaj bo namówi też Twoją Agatę na założenie profilów :P
PS jak nawet wyjadę to kluczyki od mojej ukochanej Gtv'ki i od garażu biorę że sobą ;)