200$ niby dużo, niby nie... gdyby zebrać chętnych, którzy wpłacą po 50 zł, to wyjdzie 14 osób.
Mogę być pierwszym inwestorem ;)
Printable View
200$ niby dużo, niby nie... gdyby zebrać chętnych, którzy wpłacą po 50 zł, to wyjdzie 14 osób.
Mogę być pierwszym inwestorem ;)
Dlaczego, w ogóle decydować się na chiny ? Jest przecież wiele firm oferujące odlewy silnikowe, lub formy do wtryskarek. Może by zwrócić się o wycenę do takiej firmy ?
Panowie właśnie przed chwilą znalazłem
https://pl.aliexpress.com/item/3-But...305.4.2.ALDyTj
tak jak myślałem cena śmieszna ale nie wiadomo co z jakością i czy będzie fungować jak się to wytnie??
Ja kupuję i jak przyjdzie za ok 3-4tyg (choc ostatnio moje paczki nie docierają) to zobaczymy, spróbuję nakłonić tego sprzedawcę aby zrobił to co nam potrzeba zobaczymy co odpisze.
Z tą gumką nie wlożysz do stacyjki. To jest jedynie pokrowiec
Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
Posiadam takie w domu, to jest dość grube i troszkę inne, nasze kluczyki u góry mają ten rowek a ta guma tego nie posiada, po wycięciu nie będzie to estetyczne :D
aha czyli nie ma co kombinować..?
A mógłbyś wrzucić dokładne foty jak to wewnątrz wygląda - wywróć na lewą stronę, jak wygląda to co robiłeś bo na bank wycinałeś ??
jak to wygląda na kluczu - ile go powiększa to może stacyjkę śrubokrętem potraktuję ;P
już poszło zapytanie do sprzedawcy z fot, Mike wysłał mi swoją gumkę więc gdyby się sprzedawca zaoferował - będzie mieć na wzór (oczywiście jeśli nic nie zaginie, zwłaszcza teraz jak mają Wielką wyprz)
W chwili obecnej mam jeszcze dwóch sprzedawców którzy się wahają i czekam na odp - tak gdyby kogoś to interesowało ;)
No i minął miesiąc... jakieś nowe informacje w temacie gumek?
Panowie,
Widzę, że temat umarł u chinoli.
Ale znalazłem u makaroniarzy, czerwoną gumkę po 5,5 euro/szt na autorestyle.it
Robimy jakieś zbiorowe zamówienie ?
Fajnie jakby ktoś miał konto u nich lub założył i zamówił ?
Ja się pisze na 1szt czerwoną.
- - - Updated - - -
Nie mogę wkleić linka bo mam mniej niż 10 postów.
Masz tych gumek na ali wciul :) Są nawet zamienniki kluczyków dostępne w komplecie lub na części.