Witam wszystkich. Nareszcie dzisiaj pasuje mi Was spotkać na spocie koło stadionu i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Pozdrawiam.
Printable View
Witam wszystkich. Nareszcie dzisiaj pasuje mi Was spotkać na spocie koło stadionu i mam nadzieję, że nic mi w tym nie przeszkodzi. Pozdrawiam.
Chłopaki może przy Tesco miał bym bliżej bo nie jestem z Poznania ,a też chciałbym się spotkać z pokrewnymi duszami.
Niestety tylko Stadion Lecha ,jeśli już tyle się pofatygowałeś to te kilka Km dasz radę,kilka osób robi do nas po 100km :D tylko na spota
Bardzo chętnie się z Wami spotkam przy Bułgarskiej,ale proszę o więcej szczegółów na ten temat.
Hej Meksykanin :) Spotykamy się co tydzień w Piątki o godz 19 : 00 obok Stadionu Lecha ul.Bułgarska wjazd od ul.Ptasiej ;)
Co do szczegółów hmmmmm czasami jest grill i piwko bezalkoholowe.
Napewno jest dużo śmiechu i miła atmosfera:D
Postaram się pokazać, ale Bella jakaś taka nie przygotowana bo dop w łikend będę ją pieścił hehe
P.S.
Mogę prosić żeby ktoś wziął ze sobą kabelek bo tak mnie zastanawia ile błędów mam hehe
Hej:),dzięki Arktos za informacje. Postaram się w piątek z wami spotkać,pozdrawiam wszystkich.
również postaram się wpaść, jak dotąd nosiłem się z tym zamiarem, jednak zawsze coś mi wypada w te piątki....
Witam wszystkich! Czy i gdzie są orgaznizowane jakieś spoty? Chętnie bym się przejechał poznać ludzi tak samo zakochanych w swoich samochodach. Pozdro
Piątek godz. 19.00 parking przy stadionie Lecha ul. Bułgarska tutaj masz więcej http://forum.alfaclub.pl/viewtopic.php?t=15718