Je*ane kutafony zaraz im opinie napiszę na necie
Printable View
Je*ane kutafony zaraz im opinie napiszę na necie
chyba ze przy grzebaniu przy silniku upuścili część oleju i go nie uzupełnili
ten olej nie wyparował, nie róbcie zartów.
juz predzej bym uwierzyl ze na serwisie byla inna alfa do naprawy, a ta autora tematu zostala dawcą częsci. Jesli to prawda, to jak mozna up#$/^ić guzik na kierownicy?
Ja bym natychmiast olał ten warsztat- przecież oni to auto bardziej popsują niż naprawią, nie oglądałbym się nawet na gwarancję naprawy, skoro wypierają się że uszkodzili dekielki i guzik sterowania, to wierzysz że w ramach gwarancji wszystko zreperują? Szkoda czasu, najprawdopodobniej nic więcej nie zreperują a Ty i tak będziesz musiał oddać auto tam gdzie się na nim znają.
Dokładnie już tam nie oddam. Na szczęście alfa już w.moich rękach wymyta i nawoskowane i po wymianie czujnika wału korbowego auto przestało gasnąć. Już im wystawiłem opinie i w dupie mam ich gwarancję.
- - - Updated - - -
Teraz został rozrząd ,wymiana oleju tylko mam dylemat czy Selenia (dedykowany) czy valvoline. Rozrząd też nie wiem czy z Bosch oryginalny czy nie. Potm konserwacja podwozia muszę poszukać jakiegoś fachowca w tej dziedzinie i w przyszłym roku sprzęgło bo też już pomału się konczy
- - - Updated - - -
Moja żona ma już mnie dość bo w hooy kasy na alfunia wydaje hehe
Wystarczy zobaczyć opinie w mapach google nt tego przybytku, odfiltrować te "po znajomości" i wszystko jasne.
Ok guzik dekielki mogli zniszczyc Ale czy napewno miales olej w silniku jadac do nich (oczywiscie na miarce nie wskazniku}
https://www.google.com/maps/place/Ba....7726417?hl=pl
tu mozesz wystawic opinie mysle ze dużo osób korzysta z map gogle