AHHH JOO :D:D TO SIE BYDEMY GOLIC:) HAHAAHHAH
No Penny jak zwykle ma plan B :):cool: i smaki na slimoki co gwizdaja :D som bym taki łony cosik wkoloł:P haha
Pozdro:dance3:
Printable View
Na Ślubie tego planu B nie było i sie ponad połowa ekipy posprzątała... :( tak że tym razem musiołch coś wykombinować w razie "Wu" :)
Take smaki to jo mom łod zawsze ino co z tego kej nojbardzi to mi w bajtliku gwizdo :/
Może kejś sie ślimoka zamontuja... chyba że Moja sie uprze na RX-8 to ślimoka dostana w zestawie :)
Chrobok niy pijymy jus! Bo abo jo tego niy umia przecytać abo tyś coś źle naszrajboł :P Ło co chodzi w tym zdaniu? :D
Co z Częstochową? Jedzie ktoś?
wiedziałam żeby na razie na listę się nie wpisywać :(:( wczoraj miałam bliskie spotkanie z sarną. alfa nie ucierpiała bardzo, dostał "tylko" zderzak - jest do poklejenia i malowania... :(:(
sarenka niestety nie przeżyła...
01. penny21
02. Adam$72
03. Robak#21
04. MarcoM23
05. GoNiuS
o6. peteja
07. Młodzi tez się pokażą (Cycus i Monika)
08. baku 1979
09. george11
10. Raf2pp (po 20)
11. bracik156 (jak nic niy wyskoczy)
12. rufiki (na krzywy ryj)
13. ??
14. saphire
ello, ja dołączam do Was pierwszy raz:) i się trochu spinam, hehehe
dzięki za zaproszenie pod Green Parkiem od nieznajomej osoby:)
No ludkowie taka cisza nastala na tym forum bedzie ten zlot czy nie a jak tak to o ktorej sie tam zjezdzacie i co wziasc z soba oprocz %,:Dpogody :D,humoru:D i Alfinki:D:D:D
pozdrawiam
no pewnie że się widzimy :) to samo pytanko mam - co zabrać??
i o której start??
01. penny21
02. Adam$72
03. Robak#21
04. MarcoM23
05. GoNiuS
o6. peteja
07. Młodzi tez się pokażą (Cycus i Monika)
08. baku 1979
09. george11
10. Raf2pp (po 20)
11. bracik156 (jak nic niy wyskoczy)
12. rufiki (na krzywy ryj)
13. ??
14. saphire
15. Izane
aniucha05 mi powiedziała i namówiła ;) przyjadę z nią pierwszy raz bo Alfe mam 3 tygodnie dopiero i mam nadzieje, że na zlocie dowiem się od was coś więcej o niej :)
Do zobaczenia w Piekarach! :)