Super, gratulacje !
Printable View
Po przeczytaniu waszych wpisów stwierdzam że utwierdziliście mnie w decyzji że po Stelvio tylko Stelvio . Jeśli fundusze na to pozwolą będzie to Q jeśli nie pozostanę przy Veloce . Dzięki.
Polecam najnowszego Pertyna testującego Audi Q5 SportBack: [URL="https://www.youtube.com/watch?v=vdmzPYgWIuI"]. Za 360k PLN !!!!
Boże jak jestem szczęśliwy, że jeżdżę Veloce
Dajcie spokój, w życiu nie kupię innego samochodu. No chyba, że przestaną robić Stelvio, albo zrobią tylko w hybrydzie, to będę się zastanawiał.
Mi się niedługo kończy 4-letni leasing Stelvio (280km) i zamówiłem BMW M340i dla odmiany.
Od kolejnej alfy odpycha mnie ta stagnacja i praktycznie pewność, że ta marka wkrótce umrze lub zacznie klepać nudne peugeoty. W obrębie technologii żadnego prostępu. Gulia/Stelvio (umówmy się, że to praktycznie to samo auto) już powinna mieć przygotowanego następcę, o którym powinno już być wiadomo wszystko.
IMHO życie jest za krótkie, żeby trwać przy tym samym, nawet jakby to by miało być stelvio Q.
Sorry, że Was zdradziłem ;)
"Następcy" u większości producentów to najczęściej to samo tylko opakowanie jest inne i dołożone wodotryski.
Są ludzie, którzy kupują co roku nowego iPhone'a. Bardzo podobny konsument oczekuje też od producentów "nowych" modeli i je kupuje. Nikomu nie zabraniam, ale nie każdy producent będzie miał taką samą filozofię naciągania klientów ;)
A Gulia to mało "postępowa"? Robiąc takie auto w dwa lata konstruktorzy Alfy pokazali że są prawdziwymi mistrzami w swoim fachu, wystarczy popatrzeć jaka jest odpowiedź BMW po pięciu latach na Giulię w postaci nowego M3.
A możesz napisać, na postępy w jakiej technologii czekasz? Bo jeśli zależy Ci na postępach w ogłupianiu nabywców kolejnymi asystentami jazdy, których nie da się wyłączyć, bo przecież to jest teraz reklamowane jako "must have", to rzeczywiście Alfa ma tutaj dużo do nadrobienia :P Daj nam znać, jak bardzo "postępowa" okazała nowa M3-ka :D