-
moim skromnym zdaniem powinniśmy się spotkać wszyscy pod tym
tesco w bielsku naprawdę łatwo trafić o ile chodzi o to tesco koło castoramy ;p
no i wszyscy razem jechać na miejsce tylko teraz gdzie ? :
zapowiadają ładną pogodę wiec fajnie było by posiedzieć nad jeziorkiem
sezon się kończy wiec to może ostatnia okazja :]
gdyby jednak pogoda nie wypaliła plan awaryjny ta jakaś karczma
nawet fajnie to wygląda na fotkach tylko jak z parkingiem ?...
co do godziny spotkania mogło by być troszkę wcześniej bo to już koniec września
i coraz szybciej robi się ciemno i chłodno .... nie żeby mi to przeszkadzało ale kogoś
może zniechęcić :P
-
no termin ustalony :D 27 września niedziela :D
---------- Post dodany o godzinie 17:11 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:09 ----------
spoko, godzina do dogrania :D to w takim razie propozycja taka: nastawiamy się na jeziorko, ja wezmę grilla, a jedzonko każy we właśnym zakresie może (albo kupi się w tesco) a jak nie będzie ładnej pogody to fru do jakiej karczmy czy cosik :D
mowa oczywiście o tesco koło castoramy przy ul. Warszawskiej :D
-
a jak was rozpoznamy? hyhy :P
-
jesteśmy zarażeni Virusem Alfa nie trudno poznać :P
objawy:
zwieszenie i ślinienie na widok samochodów marki Alfa Romeo
nieznikający uśmiech podczas jazdy swoim autem ;p
-
:) aha, będziemy wypatrywać, hehe, ale jak się ktoś spóźni i zobaczy taka kolekcje w jednym miejscu to może mieć ciepło z tym ślinieniem się ;)
-
No to szykuje się całkiem fajny zlocik:) nie mogłem być w żywcu więc teraz się zjawię:)
Jezu... Doczekać się nie mogę!! Taka kolumna alfiątek jadąca ulicami
Bielska= Bezcenne :D
-
tylko jak ostatnio jechałem przez Bielsko to wyglądało jak tor do biegu przez płotki :)
-
No niestety... cudowne Bielsko wiecznie rozkopane...;/ a dziur.. szkoda gadać... A Alfy gustują w drodze gładkiej jak stół :D
-
będzie dobrze, już się pomału przyzwyczajam, że prędkość przelotowa na krakowskich drogach to 50km/h max. Jest tylko kilka odcinków na moich trasach gdzie mogę się rozpędzić :)
-
Na szczęscie idzie jeszcze trochę poszaleć 190 w granicach rozsądku:D (żartuje) jak jedzie się na Sosnowiec. A swoją drogą Kraków mnie wzywa od dłuższego czasu.
PS. Toldi jeden grill to może być mało:P na Tylu głodnych Alfaholików no... chyba że masz duuuży:)