Ściągnij rzemień z jajek, bo Ci odcina dopływ tlenu do najinteligentniejszej części Twego ciała.
Printable View
Ściągnij rzemień z jajek, bo Ci odcina dopływ tlenu do najinteligentniejszej części Twego ciała.
Dla jednych pedalstwo to wentylacja, a dla innych brandzlowanie się wyglądem.
Ja tam akurat kleić się nie lubię, więc jak już, to wolałbym dokleić wentylację niż np. 'karboniki' ;)
Ale wątek miał być raczej o przyszłości tych samochodów, a może i całej Alfa Romeo, a nie o druciarstwie, a tym bardziej pedalstwie.
nie, mówię że producent może takie coś w miarę łatwo zrobić jako MY26 - mogę sobie wyobrażać że pianki musza być odpowiednio perforowane, jakaś dmuchawa pod spodem no i sterowanie - proste tematy dla producenta z zasobami który przy okazji zachęci jakąś grupę ludzi do kupna auta, ale samemu dorabiać by mi się nie chciało.
Pisze o zachęcaczu dla kolejnych klientów - w marce premium i ich topowych modelach powinno to być dostępne, tym bardziej że modele już są na rynku odpowiednio 9 i 8 lat, a chińczyki ze średniej półki mają to w standardzie (np Baic 5) i tym bardziej że oferują to w Tonale już od 3 lat i też dlatego że niemcy mają to od lat. Pamietam jakieś przecieki z zakulisowych przedpremierowych informacji - Giulia miała być w każdym aspekcie minimum tak dobra jak niemieccy rywale, w wielu miała przewyższać ich.
Przy okazji dodam, że akurat mi to nie potrzebne - mam spidera V6 dość surowego który daje mi frajdę, mam Giulię w której nie brakuje mi tego - po prostu stwierdzam co można dodać do lepszych wersji aby dać coś tym co szukają takich gadżetów i odbierać argumenty sceptykom/hejtermom. w końcu alfa zdecydowała że jest to funkcja którą trzeba oferować (Tonale) więc teraz wypadałoby dać do wyższych modeli aby je uatrakcyjnić (właściwie to kolejność powinna być odwrotna - w 2020r powinni dać to do Giulii i Stelvio, wtedy w 2022 w Tonale byłoby naturalne)
- - - Updated - - -
jeszcze jedno słówko - to że Giulia (i Stelvio jako SUV na tej samej plaformie) to mega udane auta jest oczywiste - tylko problemem jest że jakoś szczególnie Giulie się w ogóle nie sprzedawały przez ostatnie lata (z lokalnego ASO - totalne zero) tak więc coś trzeba robić szczególnie jak chce się jeszcze utrzymac modele przez kolejne 2 lata na rynku. Tyle że w EU to co czytałem w artykule podliknowanym albo tu wcześniej albo gdziś indziej, ma być tylko 2.2JTD (dalej to ciągną?) i Q a 2.0 zaorane.