Na 50% wpisuję siebie(AR 155) i kolegę (AR 146).
Dodano 5.08.2007
Przykro mi ale niestety odwołuję zapis. Małe problemy finansowe nie pozwalają mi na wyjazd. :(
Printable View
Na 50% wpisuję siebie(AR 155) i kolegę (AR 146).
Dodano 5.08.2007
Przykro mi ale niestety odwołuję zapis. Małe problemy finansowe nie pozwalają mi na wyjazd. :(
Dopisuje sie do listy. 1 autko+ dwie osoby.
Ja też będę :D 1 autko, Brzoza + osoba towarzysząca (czyt. Marta)
Wpadniemy na dwie alfy 166. 4 dorosłe + 1 dziecko
Scrat się pisze... dwie osóbki i chyba jedno autko :wink:
nie wiem czy nie za późno na zgłoszenie chęci uczestnictwa?? nie wiedziałem co z urlopem i dopięciem auta na ostatni guzik.
Alfa 75, moja dziewczyna i ja.
A ja mam poważny problem, gdy tylko uda mi się go rozwiązać (do środy najpoźniej) - wpłacę kasiorę na konto. Ja pojadę na pewno, tylko nie mam pojęcia czy ktoś oprócz mnie będzie chciał jechać ze mną...
Ja jestem chętny.... i pewnie będę.
Ale panowie, skoro jestem z Bielska i zlot będzie w Bielsku a ja chcę i mogę wpaść tylko w sobotę to chyba nie musze płacić? Czy to jest impreza zamknięta czy jak? Nigdy nie byłem na takim spocie a chętnie chciał...
zapraszamy wszystkich - choc dziwnie bedzie sie patrzyc na imprezujacych i zawodniczacych ze sobą alfistów a samemu nie wziasc udziału - ale jestes jak najbardziej mile widziany- Pozdrawiam!
Mogę zajrzeć dopiero w niedziele ,czy można przejechać sie z wami na górę Żar, skąd wyjeżdżacie i o której?