OK zapraszamy
Printable View
OK zapraszamy
Wielkie dzieki dla Dobrego za wymiane paru rzeczy w mojej belli :lol:
a jak CODE zaczęło pozytywnie działać po moich zabiegach?
Dziala bez problemu jak na razie :D .Mam nadzieje ze tak juz zostanie.Dzieki raz jeszcze <piwo>
Mam pytanie. Czy znacie może model jak w temacie rocznik 1997. Szukam gniazda serwisowego, problem w tym że tam gdzie powinno być (ale tu co mechanik i co serwis - zdania są podzielone, hehe) nie ma. Podpowiecie może albo jak co moge podjechać. Zobacze czy jutro w Wa-wie znajdą bo jestem umówiony. Pozdrawiam. A przy okazji jaka cena wymiany rozrządu, pytam o robocizna? Czekam na odpowiedz
wielkie dzieki za fachową diagnoze.
Problem z włączonym non-stop wentylatorem chłodnicy pochodził własnie od zepsutego presostatu.Teraz wszystko gra i jest ok.
Naprawde jestes DOBRY.pozdrawiam
Ciesze się się że mogłem pomóc, mam nadzieje że już niedługo i takie usterki będziemy mogli usuwać samemu a nie odsyłać do innego warsztatu zajmującego się klimatyzacją , może już na wiosnę będzie taka możliwość.
Jeśli chodzi o poprzedniego kolegę to na tą chwile nie odpowiem na zadane pytania ale jeśli chodzi o wymianę rozrządu to postaram się to jutro określić i wtedy napisze jakie to będą koszta.
Pozdrawiam
MAMY DOŚĆ PRZYJAZNĄ INFORMACJE , MIANOWICIE DOROBILIŚMY SIĘ W KOŃCU KOMPUTERA WIĘC ZAPRASZAMY NA DIAGNOSTYKĘ SILNIKÓW, ABS, AIRBAG I CO SIĘ TYLKO DA.
Ooo to niezywkle dobra wiadomosc!! :)Cytat:
Napisał dobry
Pewnie kiedys nieomieskam skorzystac ;)
A Osiowanie zegarów w Puncie MKII też dacie rade zrobić ?? :mrgreen:Cytat:
Napisał dobry