zależy od pory roku... :) latem na śląsku jest ok ale zimą ;/ lipnie... natomiast małopolska rządzi cały rok :D
Printable View
zależy od pory roku... :) latem na śląsku jest ok ale zimą ;/ lipnie... natomiast małopolska rządzi cały rok :D
pod silesią bywają hondziarze :D na 3 stawach więcej miejsca na parkingu jak kolega pisze od strony opla, chyba że zjadą 3 belle to nawet pod CPN-em może być :D godz 18 wstępnie pasuje chyba że śnieg na A4 z wrocka mnie zaskoczy, ale jestem na TAK.
No to ustaliliśmy wkońcu bo tak godzina i miejsce jest rzucone na odp... ;p
Przyjmijmy 18.00 w Niedziele a miejsce jeszcze dogadamy (osobiście 3 Stawy znajdą dla nas miejsce napewno bo na Silesie jeżdze prawie dziennie i w niedziele to tam mojej Belli wepchać nie potrafię ;p
Oczywiście Ja będe jeśli nic nie wypadnie (a mi nic nie wypada :D ).
Specjalnie wstałem i odpaliłem po nocce kompa aby tu odpisać ;p Dzięki aniucha za budzik ;p hehe :D
a ps. proponuje założyć nowy temat z miejscem, godziną i datą spotu bo wiedząc po smsie o zlocie w K-ce i tak nie umiałem znaleźć info o tym ;)
14.02 chcecie zrobić spot? :D W WALENTYNKI???!!?? :D Chyba sami samotni przyjadą, ja będę wtedy moczył dupsko w Gołębiewskim w Wiśle z moją lubą, więc niestety nie dam rady wpaść... :(
ja tam w niedzielę nię WALĘ TYNKÓW więc się zamelduję :)
Grzesiu chyba że stawiasz wszystkim pobyt no to możemy zrezygnować ze spota :P :]
humor dopisuje jak widzę :D
no a jak!! niedziela jest dla mnie dniem odpoczynku :)
a jak ktoś ma ochotę na walenie tynków to proszę bardzo :]
Jo raczej tyż byda.
ps.walentynki-sralentynki,jo tego czegos nie obchodza,tak samo jak nie lotom z dynia na łebie w ostatni dzien pazdziernika.Kotów w mikroweli tyz nie susza :P
a wuszta pod garażym pieczesz ?
za chwila byda jechoł :-)