Sylvek to my sie tyla czasu znomy i tak mało widzemy hehe, no ja ale alfa jednoczy, alfa rulez :)
Printable View
Sylvek to my sie tyla czasu znomy i tak mało widzemy hehe, no ja ale alfa jednoczy, alfa rulez :)
dokładnie czasami tak jest :P ale w końcu trzeba sie spotkać i pogadać niestety weselna z orszaku od piotrasa już wypita ale wykołuje sie coś innego
Może wykombinujemy jakieś spotkanko np. pod tesco albo pod plazą kto jest za taki mały spocik ?????
No może być pod tesco na czarnym lesie, plaza ostatnio parking zawalony na maxa.
siemanko
a co w sklepie jakas fajna promocja czy cuś :)
poco kombinowac jak taki fajny parking jest na A4 ( MOPS RUDA SLĄSKA) i zawsze jest miejsce a wszyscy wiedzą gdzie to jest hehe :P
Łobuzy a może jedziecie ze mną na orszak weselny do Olkusza teraz w sobotę ostatnio sam Rude Śląską reprezentowałem u Piotrasa w Tychach, aż wstyd a może tym razem im pokarzemy że w Rudzie też jest fajna ekipa co wy na to ????? dawać szybko znać bo do soboty jest mało czasu!!!!!! możecie mi nawet smsa puścić mój nr 663892878 Pozdrowionka!!!!!
Odpadam :( work work work
Cichy nie rób jaj w sobote sie imprezuje a nie pracuje !!!!!! bier wolne i walimy na Olkusz a potem bydymy mieli dwie flaszki do wypicia a nie jedną i jeszcze ciacho na zakonska
No nie robia se jaj, a wolnego nie dostana, musza dupić do roboty, a i moja mo tez jazdy w sobota i niedziela. No lipton :(
no to dupa ale i tak trzeba spotkanie zorganizować !!!! Tym razem flaszke z orszaku zostawie i wypijemy w gronie alfaholików :D