No to czekam na pierwsza furkę Alfa Romeo 75 V6 3 litry 90-92 rok czerwony lub czarny w dobrym stanie w dobrej cenie
Printable View
No to czekam na pierwsza furkę Alfa Romeo 75 V6 3 litry 90-92 rok czerwony lub czarny w dobrym stanie w dobrej cenie
Moze jeszcze nowke nie smigana ze Smigiela za 5tysi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Napisał 75andrew155
Jak widać z poprzednich postów że jest to możliwe :DCytat:
Napisał areks
Zerknij na TĄ
Bardzo ładna ale to nie 3 litrówka America rocznik 90 -92 moc silnika zupełnie inna.
andrew a myślałeś nad tą [URL=http://moto.allegro.pl/item223912044_alfa_romeo_75_3_0v6_america.html[/URL]
byłem u tego gościa jest mechanikiem ja ogladałem 75 2.5 QV, jego była 1,8 czerwona i ta srebrna 3.0 V6. Może warto się zainteresować gość jest dość rozsądny i można się z nim dogadać.Co do stanu technicznego to niewiele wiem poza tym że wymieniał łącznik od strony skrzyni ( pamagałem go nabyć ), oraz że stan zewnętrzny jest adekwatny do wieku auta. Samochód zanim trafił do Szczecina jeździł w stolicy.
Tak myslałem ale ten kolor mi całkowicie nie odpowiada miałem taki i strasznie mi się nie podoba , na zdjęciu ten silnik wyglada jakby smigał w motorówce wszystko zardzewiałe chcę kupić takie auto z odpowiednim silnikiem i w odpowiednim kolorze choć cena tej srebrnej V6 jest kuszącaCytat:
Napisał majk
Kolor zawsze można zmienic
Zmiana koloru będzie sporo droższa od wartości auta a gdzie inne naprawy i części , ogólnie auto wyniesie ponad 10 tysCytat:
Napisał Arek 146
Zmiana koloru w tego typu samochodzie nie wchodzi w grę, tego typu pojazd traktuje jako Youngtimer i wszystkie modyfikacje niszczą go bezpowrotnie. Co do korozji w komorze silnika - samochód stał pewnie jakiś czas lub był użytkowany sporadycznie.