tyle pomysłów iż trudno wybrać może mała licytacja które i kiedy bo nie mogę się doczekać na nowy gadżet.....
Printable View
tyle pomysłów iż trudno wybrać może mała licytacja które i kiedy bo nie mogę się doczekać na nowy gadżet.....
Ja chętnie bym kupił taki w formie kluczyka najlepiej 147 :D
widzę że temat trochę ucichł.. jest jakaś szansa że będą?
eeee raczej nie. za mały ruch w temacie, za duże koszty, za duża rozbieżność zdań ;)
Szczerze bobryt?
Wydaje mi się, że pomysł jest jak najbardziej świetny. Mały odzew może być spowodowany chociażby tym, że nie każdy przegląda wszystkie podfora tego forum (czyt. np. ja :D ).
Przez przypadek tutaj wszedłem i jak najbardziej byłbym "za", żeby takiego "pędraka" kupić.
50 szt.? Wystarczy popatrzeć na sprzedaż smyczy, tudzież ramek na tablice rejestracyjne.
Proponowałbym sondę, żeby każdy zainteresowany zaznaczył opcję "Chcę" i umieścił ten temat, na głównym forum (tak jak dość często takie informacje, np. o konkursach czy też wspomnianych ramkach są podczepiane na głównej stronie). Jednak wcześniej pomyślał bym o projekcie i przy okazji umieścił go w temacie.
Co do projektu samego pendrive'a, to skłaniałbym się ku wspomnianemu kluczykowi porsche z emblematami AR + Alfaholicy.
Ewentualnie jakiś projekt klasyczny, który myślę, że byłby najrozsądniejszy (czyt. najbardziej chodliwy).
tak, ale na 50 szt trzeba wywalić pare tys. jak się nie sprzedadzą to mamy full pendrivów i brak kasy. może kiedys jak budżet większy będzie się uda, ale nadziei sobie bym nie robił.
i by trwało pół roku. do tego nowy rząd wprowadził politykę że nie zbieramy zaliczek ;)
ja nadal jestem za takim projektem
http://allegro.pl/item975972432_pend..._usb_4_gb.html
pozdrawiam