Trójka mi się nie otwiera więc nie wiem :( po za tym fotki i autka bardzo ładne, głos na nr.5
Printable View
Trójka mi się nie otwiera więc nie wiem :( po za tym fotki i autka bardzo ładne, głos na nr.5
Number 3 pozdro;]
2 ma najlepsze ujecie i jest super zrobione ale szara 146 srednio mi sie podoba, wiec wybieram 5.
Ja oddałem głos na 1, chodź widzę że mega popularności nie ma na forum. Niestety w poprzednim miesiącu mój faworyt przegrał minimalnie i w tym widzę że też jest bez szans :/ Mam nadzieje że mi uda się też zdobyć fajne fotki i spróbować swoich sił w tym konkursie bo 33 widzę że będzie jak na lekarstwo( z resztą jak na ulicy) :(
4 zdjęcie wymiata , podoba mi się bardzo
Mam te same spostrzezenia :) Miesiąc temu piękna Alfa 33 minimalnie przegrała na rzecz AR 156 w tym miesiącu ewidentnie najlepsze zdjęcie, czyli nr. 2 przegrywa po raz kolejny z AR 156 i zapewne tak sie zakończy. Trzeba miec nadzieje ze choć w jednym miesiącu roku zwycięży coś innego niz 156 ;)
Daniio, saroo - myślałem, że tylko ja to zauważyłem. Zmienić regulamin!! Zakaz zgłaszania 156! :P :P Żart :)
Może użytkownicy 156 robią najlepsze zdjęcia ;);) Chodź poprzednie zdjęcie 33 bardzo mi się podobało i szkoda że nie wygrało.
1 Fota jak dla mnie od D... strony
2 Ostrość gdzieś spie... uciekła :)
3 Trzeba uważać na szybko wyrastające drzewa w kadrze
4 Nooo, na prawdę piękny śnieg, na prawdę. :top:
5 Dla mnie miodzio... :)
Numero 3-Brawa! inne również ładne :)