1 :)
Printable View
1 :)
również 1 :)
Nie pasuje mi zimowa sceneria w zdjęciu nr 5 . W marcu mimo wszystko nie mamy już takich śniegów ( a jeżeli już są to raz na ruski rok :P ) . Bardziej pasuje mi do miesiąca styczeń/luty i gdyby wtedy było wystawione to na bank mój głos poszedłby na nie :)
A tak to głos oddaje na zdj nr 4 :)
On mówi o zdjęciu nr 4, że potwierdza tezę Volkswagenowców. Tzn. że alfy się psują na potęgę :D
"Jak dla mnie 3 !" znaczy, że "trójka" mu się podoba. Ja tak rozumiem tą wypowiedź.
Mogę mówić za siebie. Ja nie głosuję na panienkę tylko na ciekawe i niebanalna zdjęcie. Domniemana "awaria" Alfy i załamana tym faktem "kierowniczka" to nadinterpretacja. W moim odczuciu to zdjęcie jest inne od dotychczas prezentowanych, po prostu wyróżnia się a o to przecież chodzi.
Gdybym zobaczył w konkursie zdjęcie mechanika grzebiącego pod maską (o ile pod względem kompozycji i techniki byłoby tak dobre jak zdjęcie z "panienką") to też bym na nie głosował. Zdjęcie nr 4 wnosi do konkursu "ludzki" wymiar, nie jest "zimne" i "bezduszne".
P.S. Vaselinho mam pytanie: obrazek pod Twoimi postami w tym temacie jest komentarzem?
stary dla mnie 4 zajebista piekny kolor alfy wyrazista dziewczyna mozna sie zakochac
5 bo 146