dzwoniłem dziś do Pana Konrada.. niestety napisów na OZtach mi nie zrobi :(
aluexpress woła 900zł za 4 18' felgi.. jakaś masakra na rynku.
Printable View
dzwoniłem dziś do Pana Konrada.. niestety napisów na OZtach mi nie zrobi :(
aluexpress woła 900zł za 4 18' felgi.. jakaś masakra na rynku.
Przecie napisy sam kruca zrobisz :)
dlatego w tym tygodniu do niego jada ale miałem nadzieję, że mi pomaluje felgi nałoży napis a potem poamuje klarem.. cóż.. ja położę2 klar jak felgi będą juz u mnie.
serwis Maroszczyk:
cena za prostowanie 1x "15 + 1x uzupełnienie/spawanie ramienia + 2x naprawa rantów 160zł
czekam aż wrócą z malowania i wstawie zdjęcia po obróbce
ale to 160 za naprawe felg czy za malowanie????
Jakiekolwiek prostowanie czy renowacja felg to tylko w Auto Perfekt w Ropczycach Moje wyglądały tragicznie a nie chciałem się ich pozbyć teraz to nówka sztuka, puls 50 do zajebistości
Gościu od dzisiaj na forum w dodatku jeden post - reklama zakładu. Nie traktował bym jego opinii zbyt poważnie :)
w końcu spowrotem - już mówię, koszt zszedł ze 160 na 130 za te rzeczy które podałem czyli tylko i wyłącznie naprawa felg z przygotówką, jako że niestety człowiek który miał je pomalować poszedł na jakiejś dłuuuugie L4 to dostałem je spowrotem i aktualnie znajdują sie w innym warsztacie blacharsko - lakierniczym na ul. Jastrzębskiej (bodajże Marcar), czekam na efekty aby sie podzielić na forum wrażeniami,
dodatkowo dla mieszkających bliżej Żor dowiedziałem sie z forum VW że bardzo dobre usługi regeneracji i felg C-Blue Radosław Kowalski
Ul. Kłapczyka 21
44-240 Żory
Tel: 606 113 577
email: kowalski@c-blue.pl
http://www.c-blue.pl/
szkoda że tak późno sie dowiedziałem, ale może ktoś miał z tym zakładem styczność, czekam na opinie, przydadzą sie za rok/dwa
z czystym sumieniem mogę polecić p. MARKA CZAJĘ Z KRAKOWA-WIELICZKI. prostuje maluje spawa i wszystko co potrzeba zrobić z felgami nie ma rzeczy niemożliwych dla niego. niestety nie jest tani ale jak robi to tak jak w fabryce. maluje proszkowo piaskuje ma dość długie terminy ale...... moja firma robi u niego od wielu lat i nigdy nie było żadnych problemów. POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM. tylko pamiętajcie długie terminy no i cena nie najniższa.