1-sierpnia 10 wawa apropo siedzenia to są folie specjalne:cool: a przecież mamy pogodę letnią.
Printable View
1-sierpnia 10 wawa apropo siedzenia to są folie specjalne:cool: a przecież mamy pogodę letnią.
Ile i gdzie trzeba podjechac:) polerka a166. Potrzebuje ja wypolerowac
2 stówki a podjechać do carserwisu na 1-sierpnia wyżej masz tela do mnie
200 zł za 166? to można wiedzieć Kolego jakich kosmetyków używasz do polerowania ?
3M biała,niebieska,mleczko,wosk to jest od sonaxa i kenoteka moim zdaniem dobra półka a co taki jesteś zdziwiony Kolego ja się ogłaszam na forum ,a nie na gumtree.Warunki mam konkretne jak to w ASO.Mam rozumieć że 200 za 166tą to mało.
No właśnie i tu mamy problem...
Bo ludzie myślę że jak tanio to lipna jakość ...
Powiem tak ja może za 200 zł tego nie zrobił bo zajęło by mi to około 8-9 godzin :) (Nie ma co się spieszyć ma być dobrze by reklama szła w świat :D )
Ale cóż różnie ludzie do tego podchodzą.
Najważniejszy jest sam odbiór auta przez Klienta i jego mina :D
zgadzam się Tobą MOKI mi poler zajmuje 4-5h i klient zazwyczaj ma minę:Dtaka a nie inna cena bo środki i sprzęt mam za free także czas i wysiłek robią hays pozdrawiam i zapraszam....
No ja za środki płacę ;/
A i polerka zajmuje mi około 8 h ;/
Bez kitu .... Ty to robisz w czasie pracy ?????
No i nie ma co się dziwić jak robisz polerkę za półdarmo skoro za środki nic nie płacisz,co innego jak byś miał wszystko zakupić to pewnie cena nie była by taka.Nikt tu nie neguje,że Ty to robisz źle.A swoją drogą 4-5 godzin na dokładne wypolerowanie lakieru to musisz być bardzo szybki.