W tej edycji konkursu 145 rządzi.
Printable View
W tej edycji konkursu 145 rządzi.
W 1 niepodoba mi sie tlo i rozpraszajace odbicia w karoserii.
Nr 2 ma dziwna kompozycje, zdjecie przemawialoby do mnie bardziej gdyby to z przodu, a nie z tylu auta zostawic wiecej przestrzeni. Do tego bella schowana w cieniu i troche ginie w kadrze przez zastosowanie tak krotkiej ogniskowej.
Nr 3 jak dla mnie najciekwsze, choc bardziej pasowaloby do stycznia, niz kwietnia. Moj glos wlasnie na 3, stanowiloby dobre urozmaicenie kalendarza.
4ka prezentuje sie najbardziej profesjonalnie, ale czernie moim zdaniem zbyt glebokie, do tego slupy rozpraszaja - przydaloby sie je wystemplowac. Najlepsze po fotografii z numerem 3 i pewnie wygra.
5 - sposob w jaki modelka zostala oswietlona sprawia wrazenie, ze zostala wklejona w kadr. Sam ubior tej pani pasuje bardziej do pozowania z Fiatem 500 czy Barchetta w krzykliwym kolorze, niz statecznym sedanem koloru Grigio Africa (czy cokolwiek to jest) ;) I czepie sie jeszcze balaganu w tle. Szkoda, bo auto najladniejsze z prezentowanych :)
a ja na nr 5
3-bo tak mi sie uwidziało
również 3 bo trzeba docenić pomysł a nie tylko auto które na nim jest
Głos na 5 a Pani na fotce daje 5+
Mój typ to 2 :) Zastanawiałem się także nad 4, ale tło jakieś nie ciekawe w porównaniu do 2.
Pzdr
Wszystkie sa ladne, ale jednak glos oddalam na 4-ke :)
4 se fajna
Z trzeciego zdjęcia kipi moc i energia, więc stawiam na 3!