Na razie jeszcze nie zakladalismy drzwi ale wygladaja dobrze.
Printable View
Na razie jeszcze nie zakladalismy drzwi ale wygladaja dobrze.
No i ogolnie bieda jest. Blacharz mi powiedział, że te drzwi od 75 jednak nie bardzo pasują a na dodatek dach mam w bardzo złym stanie i przydałby się nowy... Ogólnie słabo to wygląda...
Masz jakieś zdjęcia tych drzwi na aucie ? Co tam dokładnie nie pasuje ?
Problem jest, że w 75 w przednich drzwiach jest ten plastikowy trójkącik do którego montowane jest lusterko a w Giulietcie lusterko montowane jest bezposrednio do drzwi... Po za tym blacharz mówił że cos z zamkami jest też nie tak.
cze Dymo
ponieważ szukam orginału szyby przedniej do takiej samej julki obecnie mailuje z gościem z raichu który ma części do naszych julek .
z tego co wiem u niego za drzwi 150 euraczy + wysylka .
jak jesteś zainteresowany to pisz :)
Masz słabego blacharza , jeśli zarys drzwi jest taki sam to co to za problem przerobić lub przekombinować , mam piękny dach do 75 bez szyberdachu , chyba widziałeś .
zastanawiam się właśnie czy tego dachu od Ciebie nie wziąć...
Krotki update Panowie: okazalo sie ze moja blacharka to straszne siano i nie wiele da sie z tego zrobic. Na szczescie dzieki pomocy Stefana udalo mi sie kupic Giuliette bez silnika. Buda jest calkiem niezla, poza progami. Kolega Platek z rez-cc znalazl mi gdzies prawy prog, muszze jeszcze zdobyc lewy i robota ruszy na dobre. Jak bede mial chwile to wrzuce jakies fotki.
Panowie pomozcie!!! Projekt utchnal w martwym punkcie. Mam oba progi ale do szczescia barkuje mi jeszcze tylnych nadkoli! Przekopalem caly internet i nic nie moge znalezc. Zastanawiam sie czy z 75 by nie podeszly alba z jakiegos Alfasuda czy cos podobnego. Podpowiedzcie cos prosze!