wciepcie jakos mapka czy cuś :)
Printable View
wciepcie jakos mapka czy cuś :)
Jedna i jedyna z moich ma właśnie obręcze Zender'a :) ramki klubowe tylko z przodu :) Hmmm.... czasem widuje w pobliżu 159 SW ciemną, dziś stoi właśnie jak przejeżdzałem o 14.00, to Twoja? :> w sumie bardzo często tam stoi.
http://www.zumi.pl/namapie.html?&loc...svActive=false
Ten parking to nasze miejsce spotkać w M-ce jak coś :D
Zawsze można iść na basen który jest zaraz obok, pograć w siatke plażową itp :)
Nie boisz się tak na krawężnik tam wjeżdzać? :) hehe
To następnym razem będe wiedział kogo to Alfa :) najlepiej jakbyś miał klubowe ramki :) a często zwracam uwagę na Twoją Alfe bo Moja ciągle się pyta jak przejeżdzam obok czy to taką chce kupić w przyszłości, a Ja musze tłumaczyć, że taką tylko nie Combi :D
to kiedy jakis spocik
Fakt, krawężniki to spore wyzwanie ale jak wiesz w okolicy nie bardzo jest gdzie parkować bezpiecznie. Albo emeryty do banku blokują wszystko (przy okazji parkując tak że zajmują dwa miejsca) albo wszelakiej maści samochody służbowe, o które nikt nie dba i łatwo zaliczyć 'obcierkę' albo 'gwoździa' od goownażeri okolicznej. W sumie mam opony XL ze wzmocnioną ścianką boczną, które póki co wytrzymują :)
Co do ramek- a jakże są :) Tyle że IKARowe.
czyli 10.07 spot na słupnej :) hehe Izane szykuj się :P
yhyyyy a Wojka Polskiego nie leci koło koscioła do sosnowca przypadkiem tam kiedys był nocny :P hehe
to kiedy ten spocik w niedziele ( a do basenu wody nalali? bo na zumi jest pusty :) )