Jest zamontowana w oprawce którą całą się wyjmuje :)
Printable View
Jest zamontowana w oprawce którą całą się wyjmuje :)
Bocian, w przedliftowej 147 jest nieco inaczej:
http://img18.imageshack.us/img18/373...101211godz.png
Kolega ma JTD 8V, a z tego co wiem to były montowane tylko przed FL.
Po prostu nie mogłem zrozumieć opisu "zamontować narzędzie" i na obrazku zaznaczony plastykowy uchwyt. To jest jakaś nieścisłość...dziś byłem wymieniłem te żarówkę i tam po prostu do oprawki tej postojówki jest przymocowany taki uchwyt jak na rysunku. A w instrukcji pisze o montowaniu jakiś narzędzi i to mnie zmyliło...nie jest precyzyjny opis. Oczywiście zakupiłem żarówkę za dokładnie 1,50 zł 4W Philipsa na stacji nawet nie trudziłem się szukaniem oryginału za dużo więcej. Jeden pin zniwelować i wchodzi ładnie..swoją drogą włosi oczywiście musieli wymyślić oprawkę i żarówkę żeby zwykłe nie pasowały no bo po co?! eh...:rolleyes: wymieniłem sobie od razu żaróweczke w podświetleniu tablicy z tyłu i już nie nękają mnie upierdliwe komunikaty komputera na wyświetlaczu. Jeden problem z głowy:D
Opis troszkę jest faktycznie dziwny, ale idzie dojśc o co chodzi ;)
Ja również kupiłem T4W Philipsa Bluevision i po spiłowaniu jednego pina jest ok, balem się tylko, że komputer będzie nadal wyświetlał przepaloną żarówkę bo pobór prądu mniejszy.
No i u mnie padła żaróweczka postojowa, tyle że prawa. Jaką mam kupić W5W czy H6W?
Wymontuj i sprawdź... Powinno być H6W, no ale u mnie było W5W
Ja też mialem H6W
mi też się przepaliła postojówka... tym razem prawa... lewa od sierpnia świeci ..
Ogólnie to ciągle mam przepaloną którąś żarówkę... jak wymienię to po 2 dniach kolejna pizga ;/
Nie odpalaj na włączonych światłach lub sprawdź napięcie ładowania jak pali Ci tak często żarówki.