10. Izane z Kasią :) (ale wpadne dopiero po orszaku u Marshall'a)Cytat:
1.Gopcio
2.SocikZero4
3.lucas12053
4.aniucha05
5.PiterR
6.Kwiatu + kobita
7.Robert86
8.Robak#21
9.Mariusz
Printable View
10. Izane z Kasią :) (ale wpadne dopiero po orszaku u Marshall'a)Cytat:
1.Gopcio
2.SocikZero4
3.lucas12053
4.aniucha05
5.PiterR
6.Kwiatu + kobita
7.Robert86
8.Robak#21
9.Mariusz
Noi chlopaki i dziewczyny jest jeszcze taka sprawa, zeby miec ten sektor musze wplacic kase za te 10 os wiec jak zajade do domu to napisze moj nr konta i bardzo prosze o wplacenie, napisze tez jaka kwote bo narazie wyslali mi jakas kosmiczne 340 zl :/ a wjazd ponoc 15 zl. narazie niemoge sie dodzwonic...
Dodzwoniłem sie i wiec tak 15 zł + osoba 10zl i jest to przedplata, w dzien imprezy 15, wiec osoby biarace pasarzera w tym wypadku
6.Kwiatu + kobita 25zł
10. Izane z Kasią 25zł
Bardzo prosze o przeslanie pieniazkow do 30.08 BR ja 31.08.BR pojade po bilety i rozdam jak sie spotkamy na imprezie (lub przed ipreza)
A i jeszcze jedna sprawa zarezerwowałem na razie na 15 Samochodów, mam umówione ze jesli przekroczy 15 muszę jak najszybciej dac im znac zeby nas poustawiać, a wiec bardzo prosze o szybkie wpłaty i decyzje...
Wysylam PW z numerem konta i tel kontaktowym
Jesli do kogos nie doszla PW to przepraszam ale mam jakis problem z netem i prosze cynk ze nie doszedl nr konta, a to nr kontaktowy ktorego zapomnialem wpisac w PW :P
---512967133---
OK
A jeśli ktoś przyjedzie pózniej np koło 15??
to jak podasz bilety??
bo rozumiem ze te ceny które podałeś są za bilety, powiedzmy ze kupie sam bilety przy wjeździe to będę miał wtedy miejsce w sektorze??
ja chetnie tez bym sie pojawił i razem z wami wjechał
Bilet moge podac w ten sposób ze zadzwonisz i ja podejde/podjade pod wejscie
No tu moze byc problem bo dostalem emaila ze mam wplacic za kazde samochod ktory chce stac na wyznaczonym sektorze 15zl wiec wydaje mi sie ze jesli kupisz bilet sam moze tego miejsca nie byc, jutro zadzwonie i dopytam o taka sytuacje
---------- Post dodany o godzinie 18:54 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:51 ----------
raf wiadomosc wyslalem na AlfaClub :)
wydaje mi się ze powinno się dać , jak 2 lata temu byłem z klubem AKP to właśnie tak było , płaciłem przy wejściu a miejsce w sektorze czekało , trzebało tylko zrobic wczesniejszą rezerwacje ile aut tak jak ty to robisz :) no ale zobaczymy co ci powiedzą w tym roku :)
U mnie obecność na SCP stoi pod dużym znakiem zapytania.
a pomyśl np co by było w przypadku rezerwacji przez różne kluby bez opłaty wcześniej miejsca na np 300 aut a przyjechałoby i zapłaciłoby np tylko 40
co by było z resztą miejsc , do której godziny mieliby je trzymać w nadzieji że jednak przyjadą i zapłacą?
wg mnie opłata za rezerwację jest jak najbardziej ok - ewentualnie powinno byc taniej przy płatności z góry :)
miłej zabawy
wyślę wam mmsa z Italii :P
bardzo prosze o wplacanie pieniazkow gdz dopiero wplacily 2 os, a zeby rezerwacja zostala dokonczona potrzeba min 10 Samochodow