szukałem czegoś na te tabliczki ale żadnego namiaru nie mogłem znaleźć na nie. jedynie tabliczka z PCV, ale chyba najlepsza by była tabliczka metalowa
Printable View
szukałem czegoś na te tabliczki ale żadnego namiaru nie mogłem znaleźć na nie. jedynie tabliczka z PCV, ale chyba najlepsza by była tabliczka metalowa
Dlaczego ramki nie są zamawiane w znacznie większej ilości, skoro jest tylu chętnych? Zamówiony nakład rozchodzi się błyskawicznie więc, jak widać, zainteresowanych jest wielu. Tym bardziej, że więcej sprzedanych ramek = więcej pieniędzy do klubowego budżetu.
bo 200 ramek będzie schodziło w miesiąc/dwa. a chyba lepiej mieć pieniądze na koncie do dyspozycji, niż kilkadziesiąt ramek w piwnicy czekające aż je ktoś kupi.
Tak czy inaczej, uzbierałoby się więcej pieniędzy dla klubu. Ramki jeść nie wołają więc mogą trochę poleżeć. W jednym z postów pisałem o tym, że taki gadżet jak ramki powinien być dostępny przez cały czas (co chwilę dołączają nowi użytkownicy), a nie w krótkich seriach przypominających PRL-owskie rzucanie mięsa do sklepów. Taka opinia spotkała się z dużym poparciem innych klubowiczów.
tak, ale jak nakupujemy ramek to za co kupimy np. etui? staramy się żeby były różnorakie gadżety co jakiś czas
Skoro nie ma mowy o robieniu jakichkolwiek zapasów, proponuję takie rozwiązanie - najpierw zakładamy liste chetnych (otwarta przynajmniej tydzień), następnie zamawiamy taką liczbę ramek lub innych gadżetów na jaką jest zapotrzebowanie. Obecnie wystarczy jeden dzień bez dostępu do internetu i z planowanego zakupu nici...
oj teraz ramki były 3 dni dostępne.
poza tym w sondzie zobacz ilu chętnych na flagi było, a ile zostało zamówionych...
3 dni to jednak za mało. Niech to będzie przynajmniej tydzień. Zapisy na tej liście nie byłyby wyrażaniem ewentualnej ochoty, ale wiążącym zamówieniem - tak samo jak w przypadku zamówień na dostępne gadżety.
a ja chciałbym pochwalić i polecić wykonanie, dostępnych w sklepie smyczy!
nie są to takie malutkie, wąskie smycze jak można by pomyśleć oglądając ich zdjęcia.
są szerokie, na jednym szerszym materiale jest naszyty drugi, nadruk jest czytelny ;-).
i najważniejsze, czuć w ręce że się ma kluczyki :)
Potwierdzam słowa przedmówcy. Smycze pierwsza klasa!