Na regulację gaźników nie ma co jechać do Poznania. Popytaj wśród lokalnych motocyklistów - dla nich to codzienność.
Printable View
Na regulację gaźników nie ma co jechać do Poznania. Popytaj wśród lokalnych motocyklistów - dla nich to codzienność.
kontynuując w odpowiednim temacie, ciąg dalszy dywagacji na temat denka tłoka do wersji z wtryskiem i z gaźnikiem. W moim przypadku silnik 062.02. na gaźniorkach. Więc jak??? jakie tłoki mają być??
Tak nawiasem to ostatnio znalazłem jakąś dziwną stronkę na której są skatalogowane części z nr OE czy jakoś tak. Myślę że może się komuś przydać.
alfaromeo.opole.pl - Części samochodowe ALFA ROMEO 75
Poszukaj cześci do silnika w Cermotor jak nie mają na stanie to sprowadzą
ok, zaglądnę tam. Mój krótki pobyt we Wrocku był bardzo owocny, co prawda tłoków nie znalazłem ale kartony z częściami zwiększyły swoją objętość :) Wreszcie dostałem brakujące poduszki przednie górnego wahacza, a raczej dr. reakcyjnego, wszystkie sworznie przedniego zawieszenia, zestawy naprawcze zacisków hamulcowych, nową pompę wody, kopułkę, palec, przewody, filtry, zderzaczek przedni w bombastycznym stanie, termostat, linkę ręcznego i co najbardziej mnie cieszy pełny zestaw uszczelek silnika ze wszystkim co można sobie zażyczyć :) dorwę tylko poduszki silnika (pr/le), zestaw tłoczków i będzie gitarka. Myślę że wszystko idzie w dobrym kierunku :)