ups... zapomnialem wpisac linka...:wink:
http://www.lighting.philips.com/pl_p...ghting&lang=pl
Printable View
ups... zapomnialem wpisac linka...:wink:
http://www.lighting.philips.com/pl_p...ghting&lang=pl
Zwykłe żarówki H1 Varty jakie kupowałem ostatnio w sklepie za rogiem to kosztują 5.50 8)Cytat:
Napisał KUBAS
Ale Ty coś wspomniałeś, że kupiłeś 100W więc może temu cena większa.
Hmm no teoretycznie tak... Czyli jak kupie H1 to bede mial i na zwykle i na długie tak??
no dokladnie tak :wink: takze mozesz kupic wiecej i bedziesz mial na zapasie;)
zwiezu szczeże mówiąc to odkąd kupiłem alfe czyli mam ja już półtora roku to ani razu nieprzepaliła mi sie żarówka od postojówek :P ....a niebede sie bawił w jakieś żarówki alaxenony..bo zaraz niebiescy bedą za mną ganiali :roll: nio chyba że mają atest...
pozdro
eee spokojnie postojowki philipsa bluevision maja atesta... takze sie nie przejmuj...;) no gorzej jest z diodaMI bo roznie na nie patrza... a te bluevisiny mozesz spokojnie sobie kupic i ladniej bedzie Ci swiecilo na postojach, one maj tylko delikatny poblask niebieskiego...
witam ja ostatnio załozyłem zielone diody na postujki ;)
a zarowki mam h1 obie teraz mam super białe i powiem ze lepiej swoeca
apropo przepalania to przez ostatni rok zmieniłem 2 zarowki koszt 9 zeta za 2 sztuki ;)
nio mi cholerka ciasna spaliła się ostatnio jedna mijania... :?
mówie no to trza pocisnąc na benzyniarnie i cosik kupic...najbliższą stacją paliw okazał się Orlen nio to wpadam i mówie poprosze żarówke H1 100W... a on na mnie :shock: i a to do ciężarówki?? a ja juz myślałem że zaraz wyjde sam z siebie hehehe nio kolo dla mne wygrał...i okazał się że takich żarówek nimają ;// ... ni cuż musiałem zakupic 55w...wsumie niewidac zbytniej rużnicy w świetle...
pozdro
za zielone postojki dowodzik zatrzymany a co do Kubasa to masz caly czas cos z elektryka... tak jak podejrzewalem zalozyles mocniejsze zarowy no i one
Ci nawet nie wytrzymaly zbyt dlugo... zanim zmienisz zarowki poszukaj problemu w instalacji... nic innego Ci sie nie przepala...? postojowki np?
ja słyszałem ze zielone wolno
niebieskie niewolno bo policyjny kolor
czerwone bo karetka niby
a zielone to niby nic nie ma a jak co to na miejscu im zmienie ;);)
ale przejezdzałem juz pare razy obok misiaczkow oczywiscie z dozwolna predkoscia <cb>:)
i mnie nie zatrzymali ostatnio nawet za nimi jechałem pareset metrow i wpozo wiec chyba mozna :lol: :lol: