Skóry do AR..juz miałem jechac kupic...Wszystko cacy tylko jak wypytalem goscia o szczególy to sie okazało ze sprzedawał skóry ale nie z tego zdjecia co zamiescił w ogłoszeniu ! No i zapomniał powiedziec ze są....z wersjii angielskiej ! Osioł !
Printable View
Skóry do AR..juz miałem jechac kupic...Wszystko cacy tylko jak wypytalem goscia o szczególy to sie okazało ze sprzedawał skóry ale nie z tego zdjecia co zamiescił w ogłoszeniu ! No i zapomniał powiedziec ze są....z wersjii angielskiej ! Osioł !
Ja za 15 tyś moge sprzedac swoją 156 1.8 z 2000 roku. krajowa 144 tyś km. Stan bdb. Rozrządu nie robie bo jestem zdania ze nowy właściciel jak go zrobi to będzie miał pewność. A jak nie sprzedam to jeszcze mi troche do wymiany zostało. Kupując używane auto to zazwyczaj trzeba coś dołożyć. A jak nie ma nic do roboty to można kupic jakieś fajne felgi czy radio.Cytat:
Napisał essentialman
Ja tez mogę swoja sprzedać za 15000 z wymienionym rozrządem kilka tyg.temu i z instalacja gazową ale rok starsza.
Moja siostra całkiem niedawno kupiła Alfkę za 15 tys. Jest to 156 2.0 TS Selespeed z 99r., wyposażenie Distinctive + sport pack. O ile stan techniczny był OK, poza zepsutym czujnikiem ABS-u, to stan wizualny pozostawiał trochę do życzenia(głównie widoczne ślady po naprawach blacharskich). Auto było sprowadzone, ale jeździło już przez rok w Polsce, nie miało książki serwisowej.
Chętnie bym chłopaki wasze 156-stki obejżał, ale samochód planuje kupić dopiero na wiosne, jak ktoś planuje w tym okresie sprzedawać to dajcie znać :)
Daj znać na wiosnę w takim razie.Ja w tym czasie napewno będę sprzedawał. Zimne jescze chętnie przejezdzę. Ponadto w Krakowie bywam czasami :)