witam Panowie wiem ze jestem nowy tzn 2 latka na forum ale do odwaznych swiat nalezy;) ostatnio mnie neka zeby zrobic maly zlocik panowie co o tym sadzicie?
Printable View
witam Panowie wiem ze jestem nowy tzn 2 latka na forum ale do odwaznych swiat nalezy;) ostatnio mnie neka zeby zrobic maly zlocik panowie co o tym sadzicie?
Ja jestem jak najbardziej za ,ale moze poczekajmy do wiosny
Kolego cieszy mnie podejscie:) niech widza ze w Aluniach sila:) dodam ze na chwile obecna uzbieralem pieciu posiadaczy tych cudenek chetnych sie zjechac. Zbieramy chetnych nadal
Zgłaszam się do wzięcia udziału w zlocie :) Można liczyć na moją AR :)
Pozdrawiam :)
no t jest nas juz szesciu cp mnie bardzo cieszy. Rozglaszac dalej i bedziemy ustalac miejsce i date:)
ok, a gdzie zamierzacie zrobić ta schadzkę ?
No to ja się dopisuje:) bordo AR Gtv z Tarnowa:)
Jeśli termin i miejsce oraz godzina będzie mi odpowiadała to też chętnie wpadnę do sąsiadów z małopolski na spocik;)
Witajcie.
Miałbym taką prośbę żeby kopiować ten temat na alfaclub
link tutaj
wtedy będzie łatwiej się zorganizować.
Co do SpeedRace to kolega Acik z alfaclubu zna dobrze właściciela więc jakiś rabat czy dodatkowe minuty może załatwić.
Wrzucę temat na forum alfaclubu i będziemy coś organizować.
P.S.
A na ściganie to się piszę!
no no widze ze moj pomysl spodobal sie coraz wiekszej rzeszy. Panowie co powiecie na miasteczko Tuchow?? opanowali bysmy caly rynek a pozniej jakas mala przejazdzka na wszystki AR co o ty sadzicie??