No to kurdę szkoda bardzo często jestem w KJ, bardzo lubię tego rodzaju silniki są miodem na moje serce
Printable View
Andrew, chcesz moją??:D Luzy mierzyłem na 4ech zaworach bo mi się nie chciało jej przepychać i 2 były OK a na 2 innych poza normą, max 0.05. Zostawię Ci ją z jakąś flaszką to sobie pogrzebiesz, mam tylko nadzieje że flaszka po a nie przed grzebaniem:D
Ewentualnie z odpowiednio dużym wyprzedzeniem zarezerwuję sobie weekend to bym Ci nawet mógł pomóc:D Bo wtedy co się umawialiśmy mi nie pasowało i przez najbliższy miesiąc też raczej nie mam czasu.
pomierz sobie sam te luzy - wystarczy zwykły szczelinomierz za 10pln. Ja bym na twoim miejscu i tak zajrzał pod pokrywę zaworów sprawdzić czy szklanki nie popękały.
Jak najbardziej, zabiorę ją na działkę i tam zrobię na niej operację :D
---------- Post dodany o godzinie 18:53 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:51 ----------
Tak jak kolega napisał, to trzeba natychmiast zrobić i koniecznie obejrzeć szklanki bo przy takim rozstrojeniem luzów zaworowych one też dostały po dupie :) ale jak by co to i szklaneczki się znajdą
Jak coś będe dokładniej wiedział na temat szklanek czy podkładek(czy czego kolwiek:D)....odezwę się
---------- Post dodany o godzinie 19:16 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:12 ----------
no widzisz nie zgrało się w czasie....a przez ten okres jak ja kupowałem nie miałem neta w domu i byłem odcięty od alfaholików....
Kolejny weekend mija na alfaholikach:D dziewczyna nawet mi sie już nie odzywa.....:D
Mechanik miał taki ciekawy przyrząd.Coś ala kołyska.