-
Ehh, teraz by się centralny z pilota przydał jak nigdy, bo zamek mi zamarzł...
-
Ja przed chwilą swój rozwaliłem, efekt jest taki że nie mam dostępu do auta oprócz bagażnika.
-
Pany to co temat umarł???? ja bym chciał taki centralny z osobnym czyms na bagażnik;)
-
może nie upadł ale trochę zwolnił.
Znalazłem takie cuś http://moto.allegro.pl/sterownik-zam...326976923.html
tylko muszę napisać do nich i zapytać się o to "sterowane wyjście dodatkowego kanału (-200mA)" bo jak tak jest naprawdę to trzeba sterować przez przekaźnik ale cena przystępna.
-
Ja już kupiłem Carprotect'a BX20 chyba.
-
a czym różnią się te centralne??? jedne kosztują 50 zl a inne 120..... zamówię razem z Wami bo się kompletnie na tym nie znam;)
-
niczym specjalnym się nie różnią dlatego max cena za takie gowienko to 50 zl.
grzybek jaki Ci ten sterownik otwiera bagażnik - trzeba najpierw otworzyć drzwi czy z zamkniętym centralnym da się otworzyć bagażnik?
-
Nie wiem bo nie mam kiedy zamontować, za zimno i brak miejscówki. Z opisu wynika że najpierw otwiera się drzwi i później bagażnik co mnie dziwi, liczyłem na sam bagażnik, ale z drugiej strony to zaleta bo jak zamknę kluczyki w bagażniku to mogę guzikiem ze schowka otworzyć a tak by była lipa. Trzeba się będzie przyzwyczaić bo w Focusie otwiera się sam bagażnik.
-
ja w poptrzedniej v6 miałem tak, że musiałem dłużej przycisnąć przycisk otwierania drzwi i otwierał sie sam bagaznik, bez drzwi :D
-
Właśnie mam takie pytanko bo aktualnie nie posiadam też pilota i otwieram drzwi od kluczyka ile wołał byś za ten sterownik i pilot aha i oprócz tego zdupcył mi się central od kierowcy przekręcając kluczyk nie chce otworzyć mi zamków natomiast z zamknięciem niema problemu napiszcie mi co i jak jak możecie