Mi pasuje każdy dzień od 26.12 do 30 włącznie. Każda pora. ;) Chciałbym tylko byc już po wymianie oleju w alfie, ale nie jest to warunek konieczny :D
Printable View
Mi pasuje każdy dzień od 26.12 do 30 włącznie. Każda pora. ;) Chciałbym tylko byc już po wymianie oleju w alfie, ale nie jest to warunek konieczny :D
pracujesz 24/h:P:P przy okazji jakiś 2 godziny temu jak tankowałem na bp widziałem srebrną 166 zajeżdżającą na ciemną 166 przejeżdżającą przez bp. ktoś z was ????
---------- Post dodany o godzinie 14:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:37 ----------
166 zajeżdżającą na lidla :P:P
mam nadzieje że jeszcze ktoś chętny sie znajdzie :):)
---------- Post dodany o godzinie 14:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:44 ----------
albo alusy albo stalówki tylko srebrne:P
Moja 75 stoi kawałek od lidla w stronę Grocholic na trawniku przed domem, schowana za przypłotowymi tujami. :D Czerwony płot po prawej stronie :P
będe w okolicy to lookne :P Ps. ma ktoś z was kabelek do kompa??
i co tu tak cicho:/:/
Ja swoje stanowisko określiłem jasno, teraz Wasza kolej :P Podobno alfę zasypało mi totalnie, w razie gdyby nie udało się jej odkopac - przytargam bmw.
Ja czekam na propozycje..tylko byle nie w święta bo mam wyjazdy do rodzinki i jeszcze na nocki do pracy.