-
"ok!
wieć spotykamy się o godzinie 10:00 na stacji BP ul Straga 1
czekamy na wszystkich do godziny 11:05 a potem zwartą kolumną przenosimy się do Muzeum techniki i motoryzacji
CENNIK
MAPA DOJAZDU
tu zwiedzamy ale nie wiem ile gdyż nigdy tam nie byłem... myślę że 2h chyba styknie...
potem przenosimy się na obiad gdzieś gdzie da się zaparkować większą ekipą ...
Pytanie do Szczecinian by coś zaproponowali...
po konsumpcji kto chce to wraca do domu a kto ma czas i chęci idzie na koncert w ramach WOŚP..."
http://www.wloskie.org/viewtopic.php...er=asc&start=0
-
Pomysł okej :) Ja z rodzinką na 99 % będziemy ... Tylko z tą restauracją, czy oby jest tam wystarczająco miejsca ma kilkanaśie osób? bo z tego co z praktyki wiem to dość mało miejsca jest w pizzeriach.
Poruszcie temat może na AlfaClubie :)
-
Ja nie naleze do AC, takze jak juz to zadanie dla kogos innego. Lokal na posiedzenie to sprawa otwarta.
-
Może pizzeria Italiana na Redzie za kfc jest parking,no nie mam pomysłu,wszędzie mało miejsca.
-
Wydaje mi sie, ze kwestie gdzie usiasc/zjesc mozna ogarnac na miejscu... w koncu bedzie troche atrakcji i mozliwosci.
Mysle, ze z tym nie bedzie problemu.
-
Widzę że może być ciekawie.Powinienem też przybyć,choć nie włoszką,ale helmut też daje radę:)Kolego Mnap moim zdaniem lepiej by było sie spotkać na parkingu Kauflanda parę metrów wcześniej jest więcej miejsca,bo na Bp zawiele go tam nie ma,a trochę aut chyba będzie,może zasugerować to chłopakom tam na forum.
---------- Post dodany o godzinie 21:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:21 ----------
Jeżeli chodzi o restaurację to może Colorado na Wałach.
-
-
Chętnie wpadne ale raczej na część po muzeum. Kończe prace o 14 wiec pewnei bedziecie już po zwiedzaniu. Jak by ktoś kto będzie na 100% mógł mi wysłać na PW nr tel żebym mógł sie zoriętować gdzie jesteście to będę wdzięczny :)
Miłego zwiedzania :)
-
Dachu damy radę... Z tego co słyszałem to nasze Kaśki nie chcą zbytnio do tego muzeum jechać, więc przywieziesz swoją do nas i polecimy najwyżej moją bellą :)
Co do miejsca to niech już pozostanie te bp .
Endrjus o tej godz to juz raczej po zwiedzaniu będzie :( ...
-
UWAGA UWAGA UWAGA
Ze względu na dużą ilość osób które zadeklarowały chęć wzięcia w spotkaniu zmieniło się miejsce zbiórki! Spotykamy się 9 stycznia o godzinie 10:00 pod C.H KAUFLAND ul A.Struga 29