Kurcze, w czerwonym kolorze te progi wyglądają jednak całkiem nieźle.
Printable View
Kurcze, w czerwonym kolorze te progi wyglądają jednak całkiem nieźle.
Sorki za jakość zdjęcia.. Jak bedzie gotowy to wezmę lustrzankę i zrobie porządne fotki.. :)
To słabo szukałeś bo to jest pakiet novitec'a :P
http://de.novitec.nl/webshop/en/alfa....asp?prodID=16
Pisałeś, ze nie trafiłeś to podałem link druga sprawa zależy kto co rozumie pod pojęciem "normalna cena" dla jednego 260E będzie normalną ceną dla innego nawet 260zł nie będzie...
260 euro to bardzo normalna cena wszystkich większych firm robiących bodykity.. w Polsce jednak nie do przełknięcia raczej..
p.s. drift-r, zmniejsz na litość tę fotkę z podpisu.. przeszkadza to ludziom korzystającym z forum na mniejszych matrycach.. Swoją drogą nie rozumiem czemu nie ma tu ograniczenia fotki w podpisie.. ale sporo rzeczy tu się ostatnio zmieniło.. w wielu aspektach na gorsze niestety.. :(
To właśnie za sprawą ostatnich zmian stylu okna forum. Przed zmianami było dobrze.
Niebawem wrzucę więcej fotek jak to u mnie wyszło.. :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...47prest_d1.jpg
Kolin z ciekawości. Możesz podać cenę obu zderzaków które zakupiłeś. Ja zakochałem się w wyglądzie nadwozia 147 GTA i taką też zrobiłem. Wszystkie elementy poza daszkiem pochodzą z oryginalnego GTA. Chciałbym porównać ceny dlatego że moje poszukiwania trwały długo bo chciałem skompletować wszystkie części jak najtańszym kosztem. W sumie dwa zderzaki+dwa błotniki przednie+dwie tylne ćwiary:) z których wyciołem poszycia błotników +nakładki progowe zewnetrzne i wewnętrzne kosztowały nie 3100 zeta. Dodatkowa zachęta do działania była taka że bazą pod ten projekt była młodziutka 147 z przejechanym bokiem po barierze czyli zderarzaki i prawy bok był do wymiany tak czy tak.większośc prac wykonałem sam czyli składanie i malowanie+blacharz 1000 zł. Patrząc na cenę progów z noviteca 260 oiro to cena obu zderzaków też pewnie niemała. Dla mnie od początku nie wchodziła inna przeróbka niż na oryginalnych częściach bo laminaty są bardzo nietrwałe a te odstające nakładki progowe są wg mnie nieładne. Jest to jednak kwestia gustu każdy robi jak mu się podoba. mnie na przykład bardzo podobały się tylne leksusy z ciemnymi środkami do czarnego nadwozia i takie sobie założyłem choć 90 % osób napisze za chwilę że to wiocha. Nie chciałem robić auta które udawało by GTA na drodze i chyba większość chłopaków nie przerabia swoich aut aby udawały GTA czy też jakieś tam BMW Mpower bo przecież codzienność na drogach i tak zweryfikuje jaki motor siedzi pod maską.Podobał mi się ogólny zarys nadwozia którego poszerzenia błotników są poprostu bajeczne. Mam też oryginalne GTA (kupiłem żeby Bimski się nie śmiał) :) więc widok dwóch dla mnie ładnych alf przed domem znaczy wiele.
Kolin - nie czyń tego bo dopadną Cie hieny:)