nikt nie szuka dziury w całym tylko czasem przeczytaj co piszesz do innych..
Printable View
nikt nie szuka dziury w całym tylko czasem przeczytaj co piszesz do innych..
Te Czechy maja naprawde fajne tory (ze zdjec:)). Jesli chodzi o mnie to jestem przykladem ze na zeszloroczny zlot jechalem tylko na tor i bylo super:) miedzy przejazdami moznabylo pogadac z milymi ludzmi (zarazonymi tym samym wirusem)
z tego co wiem to chyba najwiecej ludzi na zlocie bylo wlasnie w dniu kiedy byl tor, byli nawet Ci co nie jezdzili. Ze mna jechal koles (oczywiscie swoja alfa) ktory nie bral udzialu w przejazdach ale tylko zeby poogladac i tez sobie chwalil:)
czechy fajne. można by zrobić kiedys wypad pod banderą Alfaholików do Czech na 1-2 dni :)
Nero - najważniejsza jest zabawa, a nie odległość. jakby polska była czechami czy niemcami to byśmy robili co roku gdzie indziej zloty. póki co robimy gdzie się da, bo wyboru wielkiego nie ma, a jak ktoś napisał, pogadać i kiełbase zjeść to można jechać na jakiś regionalny spot.
Nero z twoich wypowiedzi mozna wywnioskować ze to własnie ty szukasz tej dziury, bo tylko Ty masz problem :) nie chcesz, nie masz kasy, czasu, nie chce ci sie - nie jedz. Proste.
Podobnie było na zlocie IK@RA na którym miałem przyjemność być 2 lata temu . Na jazdy na torze Poznań przyjechało dużo więcej chętnych niż na całą imprezę . Dodatkowa możliwość posadzenia na prawym fotelu p.Zbyszka Szwagierczaka lub 2 innych instruktorów automobilklubu Wielkopolskiego słuchanie ich porad i korzystanie z ich ogromnego doświadczenia było bardzo cenne i nie chodzi tu i jakieś mistrzostwo ale po prostu o doskonalenie techniki jazdy w bezpiecznych warunkach . To jest forum motoryzacyjne i tak jak ktoś wyżej wspomniał jechanie iluśtam kilometrów na grilla czy żeby porzucać podkową do celu ;) nie jest dla wielu wystarczającym magnesem .Pzdr