Silver156
jedziesz sam????
Printable View
Silver156
jedziesz sam????
Tak...
ja raczej tez:)
o 11.30 ruszamy z Gryfina pamietajccie...
więc jesli po 10 ruszycie to nie musicie zasówac szybko bo n spokojnie..rundke po miescie hehe
ahha kilu skocz może jutro kuknij czy jest jkis hangar wolny co by można było jakiegos grila czy ognisko rozpalic...bo jak ma szronic tak jak dzis to ja dziękuje...
wszyscy macie byc swoimi autkami.. bez sciemnini :mrgreen:
Pozdrawiam
no ja wlasnie do tego apelowalem ! :) a to trzeba jakas kielbaske wziasc jak grill bedzie ?A bedzie ? kto bierze ?Cytat:
Napisał KUBAS
no to dobrze :) bedzie mozna poszalec :)a no i czy wezmiesz jakis aparat , kamerke ? ja mam nadzieje ze bedzie snieg :DCytat:
Napisał Piotr34
Hangarów to tam jest od hu... i ciut ciut :mrgreen: Miejsce na pewno się znajdzie. Ale co z grillem??
u mnie wszyscy po sezonie letnim mają poprzepalane hehehehe
Bylem tam dzisiaj, ładnie sie miejsce prezentuje, szkoda tylko ze śniegu nie ma. Ale dobrze że chociaż znak zakaz wjazdu zdjęli więc w razie czego nikt się nie będzie czepiał 8)
Oponki podrzucę jutro z rana do jednego z hangarów, myślę że 15 sztuk wystarczy??
i bardzo dobrze :) No wlasnie co z grillami ? tak 15 spokojnie starczy zeby ulozyc jakis slalom ;) Do zobaczenia jutro! Pamietajcie o 10:00 przy CPN Carefur kolo Media Markt :) !! Ubierzcie sie cieplo :)!!Cytat:
Napisał kilu
poprosze o namiar do któregoś z kolegów organizatorów na PW, jak bede w chojnie to zadzwonie po dalsze instrukcje :)
A masz mozliwosc zwerbowac jakichs Alfaholikow z Gorzowa ? im wiecej tym lepiej ;)
Silver masz jakiegoś starego grilla? Ja jednego zdezelowanego zalatwie :mrgreen: