Panie i Panowie, jest propozycja ...
Ekipa Poznańska lubi podróżować...
Jest pomysł na wycieczkę do Bydgoszczy.
Czy są chętni Alfaholicy na taki większy SPOT??:>
Printable View
Panie i Panowie, jest propozycja ...
Ekipa Poznańska lubi podróżować...
Jest pomysł na wycieczkę do Bydgoszczy.
Czy są chętni Alfaholicy na taki większy SPOT??:>
kiedyś pojechalismy na spot do Torunia i było tam sporo Alf - kilka z Grudziądza nawet. - Dobrze by było zacieśnić współprace miedzy maistową - w końcu teraz będziemy metropolią :D - zapraszam na stronę klubu Squadra Corse Bydgoszcz ! -koniecznie sie prziwtać i wstawic foty Alfy w odpowiednich działach ! ;)
pozdrawiam !!
no na pewno - kwestia terminów ;)
na forum Squadracorse odzew był szczerze powiedziawszy ... średniawy.
Jak możesz, pogadaj z kolegami czy są chętni i w jakim terminie... My się dostosujemy.
jakby co, ja się piszę na SPOT z kolegami z PO :)
Będę zaglądać, kto wie, może w chwili organizowania spotu będę w Bydzi.
[maciejbydg_87] Dobrze by było zacieśnić współprace miedzy maistową
Prawda. Można by coś zorganizować.
dokładnie. Szkoda że nasze forum SQ ma podpis Bydgoszcz bo mogli byśmy mieć wojewódzkie w końcy w Ino Wło Gru i Toruniu też sporo zainteresowanych sie kręci i daleko do siebie nie mamy ! ja Bydgoszcz moge zmobilizować ale nei wiem gdzie reszta ludzi się udziela żeby ich zkrzyknąć :/
No i co tam, jak tam? Kręcimy jakiegoś spota w Bydzi? Chętnie poznam alfaholików z okolicy
no pewnie ! tylko pytanie ile osob zgra sie w czasie bo z tym najgorzej :P więc problem w ustaleniu dobrego terminu
Maciej a masz namiar/spis jakiś ludzi z bydzi-żeby im info wysłać? Odbywają się tu wogóle spoty czy bieda jak zawsze w naszym rejonie?