szkoda szkoda bo bylo bardzo fajnie, mam nadzieje ze nastepnym razem uda ci sie dojechac
Pozdrawiam
Printable View
szkoda szkoda bo bylo bardzo fajnie, mam nadzieje ze nastepnym razem uda ci sie dojechac
Pozdrawiam
eeee tam fajnie - młody frytek nie dał :mad: :(
aha - a ktoś z was leci za 2 tyg do kotliny kłodzkiej ?
rowniez dzieki za spota przyjechalem o ostatniej chwili ale bylem:)
macie moze ktos pozyczyc na chwile overboosta do 1.9JTD 115km 8V na podmianke w celu sprawdzenia czy moj jest sprawny najlepiej ktos z Olkusza
boćku!!! - to potengowanie to specjalnie dla ciebie było, pewny byłem, że wsiądziesz na to jak wróbel na g...no!!! hehe!!! a następnym razem powiem młodemu aby kilo frytek zabrał dla ciebie!!!
Witam wszystkich. Również wszystkim dzięki za spocik a zarazem przepraszam że tak szybko się zmyłem . Pozdrowionka
dzieki za zainteresowanie zglosilo sie tyle osob nie wiedzialem kogo wybrac??
oczywiscie zartowalem, DZIEKI ZA POMOC tez Wam zawsze w razie potrzeby chetnie pomoge
witam, wszystkich moze bysmy tak zorganizowali spota po roku co wy na to?? pewnie bedzie tyle chetnych co zawsze?? pisze wczesniej zeby kazdy mogl napisac jaki termin mu pasuje:)
To ja wstępnie chętny :) Jeszcze zależy jaki termin będzie ustalony :)
a macie jakąś miejscówkę żeby można ognisko rozpalić i jakąś kiełbache osmolić? drzewko, siekiera, widełki nie problem jak coś...
W zimę z tym łatwo raczej nie będzie :P