Hej;) 1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Printable View
Hej;) 1.05 Krynica Morska ul. Teleexpresu to chyba ja ale numer rej. to SR. Pozdrawiam
Byś może nie przyglądałem się dokładnie - stała na parkingu przed jakimś pensjonatem
pozdrowienia dla właściciela białej Giulietty na krakowskich tablicach, stojącej pod Kauflandem przy bratysławskiej po godzinie 12:D piękny samochód:D
A ja pozdrawiam kierownika/kierowniczke czarnej Julci, wjezdzala na teren Emparku z Domaniewskiej, dzis kolo 9:40.
Pozdrowienia dla wlasciciela/ki czerwonej Giulietty, mijała mnie wczoraj ok. 16 na obwodnicy 3miasta, nr rej. GD..... chyba Diesel 170KM, bo widziałem dwa wydechy (a nie rzuciła mi sie w oczy koniczynka) :) SLICZNA!!!
Widziałem, że już dojechała Alfa dla kolegi ARKADIUSA z naszego forum - stoi już przed salonem Alfy w Płocku. Kolor 8c w słońcu wygląda nieziemsko :) Gratuluję pieknego i fajnie skonfigurowanego autka :D
Czarna QV wczoraj około 17 na Modlinskiej w Warszawie, rejestracja WL......
wczoraj-sobota. Tym razem biała Giulietta, róg Marszałkowskiej/Świętokrzyskiej (ok. godz. 14) w Wawa :) blachy DW.... to kogoś z forum? ;)