łapy pourywac u samej dupy !!!!!! co za kraj...
hump.O - teraz to się nie pierdziel z kasą i szukaj garażu lub parkingu strzeżonego !
Printable View
Moge podac przyklad ze w poznaniu za miesiac parkingu strzezonego place 130zl, ale co jest dla mnie najdziwniejsze w takich parkingach jak podpisuje sie z nimi umowe to zawarte w niej jest przypis mowiacy o tym, ze nie ponosza oni zadnej odpowiedzialnosci w razie kradziezy samochodu lub jakiejs szkody spowodowanej na parkingu.
To jest dla mnie absurd.
Innego w poblizu nie mam a zostawiac pare km od stancji to srednio sie usmiecha.
Studiowanie i tego uroki.
Wynajecie garazu kosztuje tyle co prawie jednej osoby za stancje, to wogole nie wchodzi w gre.
No nie zazdroszcze, jakby mi tak zrobili to cala Łodź bym przekopal zeby ich znalesc, a zlodzieji to łamac i czekac az sie pozrastaja i znowu łamac itd.
Sa parking dozorowanie i parking strzezone... za obydwa sie placi ale tylko na tym drugim mozna walczyc o swoje. Mi kiedys ukradli 2 kubelki bimarco z malucha... pod najwieksza latarnia na osiedlu... nic tylko niespac po nocach i pilnowac a pozniej bawic sie w napastnika... nie mialbym litosci dla takich )*^&*%(*