nie martw sie mam juz sygnały ze z bielska pojedzie wiecej a tak na marginesie pojedziemy identycznymi autkami;)NO CHYBA ZE SKODA JEDZIESZ:)
Printable View
nie martw sie mam juz sygnały ze z bielska pojedzie wiecej a tak na marginesie pojedziemy identycznymi autkami;)NO CHYBA ZE SKODA JEDZIESZ:)
niee skody już nie ma przed domem :p umieszczałes gdzies zdjecia swojej belli?? zerkne do jakiej bede swoja porównywał hehe ;)
jeszcze nie mam fot ale za tydzien beda jak wroci z polerki:)bo teraz to by blado wyszła :)
nr 295
http://www.alfaamore.com/events/alfacity11ght
:jester:
pisołech cena 9 ( bo tak żech wyczotoł u nich )
ale po zalogowaniu itp zaklepałem bilet i jest cena 6 ojro ( 9 jest pewnie na miejscu )
Załącznik 24685
no to ja tez sie dzis loguje :)
Moja zonka sie zgodzila i nabrala checi zeby tez pojechac wiec wstepnie z mila checia ale musze miec pilota ktory bedzie mnie prowadzil i umial po angielskiemu bo ja ni w zab :D
to my mamy do siebie w miare blisko wiec mozemy jechac razem.
w sumie mozemy sie zabrac i dojechac do reszty tam gdzie sie spotykaja:)
Lepiej jakby spaliła 5-6l ON po 3,5zł za litr (o ile ktoś ma dojścia - ja takowego szukam, choć na Węgry się nie wybieram ;)). Wychodzi 40-48L czyli ok. 140-168zł ... Bierzesz pasażera i już wychodzi 70-84zł :D:D:D
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:55 ----------
Jak nie dojedzie ?! Co nie dojedzie ?! Błękitka nie dojedzie ?! Musi dojechać ! ;)
hehe :)