Klimatyzacja wyczyszczona i nabita, filtry kabinowe wymienione, wreszcie świeże powietrze w kabinie :)
Printable View
Klimatyzacja wyczyszczona i nabita, filtry kabinowe wymienione, wreszcie świeże powietrze w kabinie :)
No to ja się znowu napracowałem: na tygodniu wymieniłem sondę i świece a dziś odkurzanie, mycie, szyby na błysk, woskowanie, czernidło na oponki, plak na tapicerki, nowy zapach do wnętrza bo jutro do Biłgoraja!!!
dwa dni temu odebralem alfe od blacharza,drobne zaprawki i znow wyglada pieknie.niestety ominie mnie orszak slubny i zlot w bilgoraju bo jade na weekend w bieszczady.
A ja dzisiaj wsadziłem do mojej piknej skóreczke :D:D poczyszczone w srodeczku i jest aligancko :D pare zdjec ale z tel dlatego słaba jakosc :DZałącznik 33808Załącznik 33809Załącznik 33810Załącznik 33811Załącznik 33812
Ja przy swojej dzisiaj trochę sobie postałem :lol:Cytat:
Co dzisiaj zrobiłeś (zrobiłaś) przy swojej Alfie
A tak na serio... jakiś tydzień temu wymieniłem komplet płynów, od hamulcowego po chłodniczy a wszystko Valovoline/Motul, no i jeszcze obie osłony przegubów...
Płyny zamówione u Pablo'a :) polecam jak najbardziej zakupy u niego :)
A ja odkryłem skąd mi olej cieknie:mad:
wczoraj wymieniłem świece na denso
Niedawno wymieniłem fotele na czerwoną skórę i pomalowałem zaciski. Efekt jest porażający:D.