<polewa wirtualną wódkę> dobrze prawi
Printable View
fajne dobrze, że popatrzyłem bo miałem właśnie zamawiac na allegro bo moje sie posypały. Jak będzie można już zamawiac to ja proszę Premium do 166 :)
w końcu ruszył temat z tymi dywanikami, dla mnie plisss... Premium do 156;)
tylko gdybym miał życzenie, to wolałbym aby były obszyte czerwoną obwódką, myśle że byłoby to jeszcze pewne wizualne urozmaicenie tych dywaników.
Czarne z czerwonym obszyciem do GTV-ki, rocznik 1997 :D ..... Premium oczywiście :D
heheheheheheheheh:D:D dzięki za pomoc ale chyba jednak sam pokombinuje:P
no to zebraliśmy tu kilka pomysłów i coś przygotuje ale to raczej jutro bo dziś trzeba Barcelonie kibicować przez cały wieczór:P tylko też się obawiam że im więcej pomysłów zaproponuję tym trudniej będzie sie zdecydować na coś jednego bo to zazwyczaj tak jest że ile głów tyle pomysłów:P i ciesze sie że decydujecie sie na PREMIUM bo tak na prawdę to tylko o PREMIUM rozmawiałem z producentem:P
I ja sie pisze na dywaniki premium do 156fl
Ja też bym się pisał ale na do 159-tki anglika jeśli byłaby taka możliwość???
Moje się sypią powoli więc jak najbardziej premium do 156 :-)
Swój dywanik od kierowcy już wyrzuciłem i poszukuję kompletu na alle... ale nie mogę się zdecydować. A tu taki temat. Poproszę o premium. Czekam na propozycję kolorystyczne gdyż fotele mam czarne ale podłogę już jakąś ciemno-szarą i chyba czarne nie za bardzo. Może się mylę co do koloru ale jak każdy facet rozpoznaję ich 32. Tak samo dowiedziałem się, że czarna skóra nazywa się... szara. Dodatkowo mam "drewno" ale ta czerwień może da radę gdyż to włoski kolor. A co do grafiki to uważam, że "grill" lub obcięte logo (krzyż + wąż) i oczywiście alfaholicy wystarczą. Nie chciałbym jakiegoś "pogiętego" logo gdyż okaże się, że dywaniki będą wyglądały jak podrobione buty marki "adibas" lub "nicke".
pozdrawiam