panowie jesli ktos zwas ma klamke zewnetrzna kierowcy to niech zabierze ze soba kupie dzis mi sie urwala
Printable View
panowie jesli ktos zwas ma klamke zewnetrzna kierowcy to niech zabierze ze soba kupie dzis mi sie urwala
Ja jestem coraz bliżej wyjazdu na zlot tylko jak przkonac dziewczynę że zlot jest fajniejszy od wesela :wink:
jeśli dalej taka pogoda się utrzyma będzie lipa ;// ale trzeba być dobrej myśli :lol:
Panowie i jak z tym rynkiem? jest już załatwiona zgoda??
zainteresowanym podesłałem na priva pewien pomysł, zaznaczam że jest to tylko pomysł do przemyślenia.Może okazać się dobrym rozwiązaniem. :roll: Proszę o odp. na priv'a. Jeżeli cos z tego wyjdzie dopiero wtedy temat wypłynie na powierzchnię jeżeli nie kazimierza ciąg dalszy 8)
Panowie i panie jako że większość wyraziła zgodę na pzeniesienie zlotu do cycowa więc temat juz jest na forum, za zmiany pzepraszamy 8)
Sorki ze nie odzywalem sie wczesniej ale ... brak czasu... Odnośnie wypadu ja jestem jak nabardziej "ZA" (z resta - nie chcac sie chwalic , po czesci to moj pomysł ;p ). Jezeli nic nieoczekiwanego sie nie przytrafi to bede ja + 2 panie (jedna to ta z 4 kółeczkami oczywiscie :) . Mam mozliwosc zwerbowania jeszcze 2 autek, ale nie wiem czy sie uda,
Najpowazniejszymy problemem ktory moze wyniknac u mnie to niestety brak funduszy, ale mysle ze wszystko jest do pokonania.
Pozdrawiam i niecierpliwie odliczam dni
Więc jaka decyzja??
Jeśli ostatecznie będzie ten Kazimierz to doliczcie dwie srebrne Belle z Puław. Na pewno będziemy.
tak wpadajcieCytat:
Napisał Etnic