Odpowiadam na pytanie Głośniki to MAX, a końcówka mocy to RMS
Printable View
Odpowiadam na pytanie Głośniki to MAX, a końcówka mocy to RMS
A moze ktos chce glosniki do alfy 145 sony, prawie nowe
ja myślę nad kupnem nowych. Ale kurcze - fabryczny zestaw gra w miarę miarę i nie wiem czy będzie duża różnica po kupnie innych.
bedzie ale kup dobre glosniczki zainwestuj te 300zl np w PB przeciez potem mozesz wymontowac, ale pamietaj dystans bedzie trzeba zamontowac !!!
dystans? czemu? :)
aha :) musze chyba pogadać z chłopakami z Lancia Team czy by mi nie zdemontowali boczków, podłóg itp żeby sobie wygłuszyć wnętrze matami.
Ja u siebie montowalem dystanse 30mm bo glosniki mam po70 rms, glebokosc montarzowa ok 11cm, wiec lepszy glosnik bez dystansu nie wejdzie, drzwi tez wycinalem, teraz mam problem bo jak zalozylem dystans to scowek mi przeciera przy otwieraniu
ja takich głośniczków wielkich montować nie będę i z tego co patrzyłem i mierzyłem to dystans u mnie nie potrzebny :)
Ale wygłuszenie wnętrza - jak najbardziej. Wszystkie plastiki coś ostatnio latają
to odrazu kup sobie nowe spinki :) przydadza sie, a kolega cuma_borek po co takie geube te dystanse ja mam chyba 20mm a glosnik jest naprawde poterznej i mocnej konstrukcji (125Rms) chyba troszeczke za duzy ten dystansik